Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
-
Pierre75
senior tag
válasz
ClaydovE #3599 üzenetére
A wifi instabil: vmikor órákig elmegy, de van hogy 10 perc alatt YT-bal 3x szakad. Van olyan program, amivel lassabb, döcögősebb a használat, de olyan is, amivel gyorsabb lett.
A saját fájlkezelője összeomlik, helyette mást kell használni. 1-2 órával csökkent a képernyő idő, ami a magasabb órajelen történő üzemelésből adódhat.
Nálam egyenlőre marad, de bízom benne, hogy lesz javítás a problémákra, ha más nem, a 4.4.3. -
-
hopedieslast
csendes tag
válasz
ClaydovE #1492 üzenetére
Kíváncsian várom a beszámolót, hogy miként viselkedik hosszabb távon. Ha tartósan megbízható ez a "glass" én is felrakom. Nekem a mostani gyári ZZ-és végűvel sajnos nem csak a szinte mindenki által tapasztalt belassulások vannak, hanem folyamatosan leáll magától (naponta többször). Így nagyon frusztráló az eszköz használata.
-
mrnobody
tag
válasz
ClaydovE #121 üzenetére
Érdekes módon 60%-ig lassan merül és utána gyorsabban. Teljesen feltöltött állapotról 6 óra alatt 5%-ot mertül úgy, hogy közben még használtam is! Kicsit érdekesen viselkedik. Még jó pár feltöltés után állíthatóm biztosra, hogy az említett módon merül. Ha így lesz, akkor valószínűsítem, hogy amiatt van így, mert 2 aksi van benne. Legalább is erre utal, hogy usb-n keresztül nem lehet tölteni és a töltője 12V-os.
-
mrnobody
tag
Jó neked! Nekem merül keményen!
Első este 19 %-ot 7 óra alatt, most este 13 %-ot 8 óra alatt.
Remélem, hogy csak az aksinak kell egy kis idő még "formázódik".
Annyit vettem csak észre, hogy este a tábla magazin néha ébren tartotta a tablettet. Letiltottam és az elmúlt 3 órában nem csinált egyik program se ébresztgetést. Talán ma este 10 % alatt marad a merülés.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek minőségű kijelzővel és négymagos processzorral érkezik a WayteQ legújabb táblagépe, a működési sebességgel azonban gondok akadnak.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Futás, futópályák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro M1 128GB 11
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest