Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Amazon Fire TV stick/box
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bben
csendes tag
Ha esetleg valakit érdekel, nekem van 2db akksim.
A valós számok értéke tényleg annyi, amennyi.
-
6zuzo9
csendes tag
[link] Alapján sikeresen sikerült újrahúzni a firmware-t. Hatalmas respekt hogy a google drive még elérhető.
Persze elsőre semmi se megy. 10 usb port, 2 tool + 5-6 driver próbálgatás, ki-be kapcsolás után összejött, szóval kitartás. -
kpityu2
őstag
Elvileg erre is fel lehet hegeszteni linuxot, ugyanúgy mint a többire. De nem lesz használhatóbb tőle. Az alapprobléma a topik címében is benne van, ráadásul az idő is eljárt felette.
Ha elkezdi frissíteni az appokat az ember, egykettő felzabálják az erőforrásait, mert azokat már újabb masinákra méretezik és optimalizálják.Én már csak offline használom a gyári 4.4-el olvasgatásra meg filmnézésre.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
gobe22
csendes tag
Tudtok esetleg Androidon kívül más oprendszert erre a táblára? Nekem mind 4.2-vel mind 4.4-el tökkkéletesen használhatatlan...
Akár valami butított windows is érdekel engem... -
geri0416
újonc
Sajnos hibát ir mindegyikre😔
-
geri0416
újonc
Szia ma már nem lehet sajnos a hivatalos oldalról letölteni a szoftvert,esetleg valami más megoldás a letöltésre? Válaszod köszönöm!
-
mazsó
aktív tag
Hy!
Nekem kb 1éve wayteq szerviz újratelepítette. Megérkezett, jó volt, de nem volt használva egyszer sem... 1év után be szerettem volna kapcsolni de nem jön be... reboot nem segít, hiába próbálok visszaállítgatni bármit is nem indul el... Mit tudnék csinálni hogy jó legyen? (Wayteq szerviz megint) Köszi!!
[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
Sziasztok, megvan még valakinek a rendszer ehhez a tabhoz? Mindent megtaláltam, de a 4.2 4.4-et sehol, sikerült addig elélesztenem, hogy bekapcsoljon, rockusb-n még nem vagyok túl, mert valamiért nem érzékeli a program a tabot, de a gép már feltelepíti az illesztőt. (W7 Pro X64) de ha ez is meglenne legalább pdf olvasóként hasznosítanám, ha másra nem is igazán jó, ahogy olvasom a fórumot visszafelé.
Internetradio: ESP32 2.8" Touch +DAC 10K // ESP32 2.8" Touch + DAC + Encoder 15K
-
Met
nagyúr
Megjött az akku, kicseréltem de nem tölti egyik töltő sem. Fél óra alatt maradt 0%-on.
Ha lehúzom töltőről ki is kapcsol.
Kábeleket nem cseréltem fel, színre színt forrasztottam.
Ötlet?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Vettem utángyártott töltőt (mert az is elkezdett szétesni), ugyan olyan volt és miliamper tudású utángyártott.
Bedugtam a laptopba és azt vettem észre hogy tölt egy darabig, majd elkezd villogni a villám az akku jelen, kiírja hogy nem tölt, majd megint tölt egy darabig, persze a kijelzőt felébreszti.
Kikapcsoltam, majd kb. 1 óra múlva vissza és most nem ébreszti fel a kijelzőt és nem is villog. Tölti is rendesen.
Ez a villogás valami "hibaüzenet"?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
kpityu2
őstag
-
Met
nagyúr
Na, kis kínai barátunk ezt ajánlotta, (3 eladónak írtam egy ajánlott link nélkül egy 8000mAh-ost, a másik kettő meg ugyan azt a linket küldte )
Ahogy nézem ennek picit nagyobb a kapacitása, viszont 16 cm a 15,5 helyett, mennyire passzentos ott a hely?A Wayteq-től azt az infót kaptam, hogy Lithium akku ez a kínai meg Polymer Lion
Megpróbálok olyan helyet keresni ahol lehet Paypal-al fizetni hogy ha vissza kell küldeni akkor annak a költségét fizessék.
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
mazsó
aktív tag
Egy év után be szerettem volna most kapcsolni a tabot, középen pici wayteq írás és semmi más....
Tölteni tölti, jelzi is, de nem kapcsol be....
Hangerő fel plusz bekapcs gomb után android figura fekszik hasából felkiáltó jel áll ki
Valaki erre valamit!?
(Hivatalos wayteq szervizben tetettem rá egy éve új romot/frissítették) tökéletes volt, de azóta nem kapcsoltam be....[ Szerkesztve ]
-
mazsó
aktív tag
Itt a fórumon volt egy link azt hiszem...
Mind a kettő pupos neked vagy csak az egyik? -
Met
nagyúr
Nyilván próbáltam...
WayteQ xTAB-100qcr battery 0 találat
WayteQ xTAB-100qcr nincs akksi"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Valaki használ még ilyen tabletet és esetleg akkut cserélt benne?
Drasztikusan lecsökkent az üzemidő és igazából más baj nincs, azért érdekel első sorban az akku csere."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
senior tag
válasz Ghostman78 #4361 üzenetére
usb port szivatott
-
senior tag
válasz Gasparics #4360 üzenetére
segítséget kérnék
wayteq logo alatt forog a jel
drivert felraktam, jel forgás közben csipog a win7 hogy felimerte a tabot
eszközkezelőben megjelenik a név
rkbatchtool programban viszont egyik ablak sem vált zöldre, tehát mégsem veszi észre
romot így nem tudom felrakniés a kur*a jel csak forog és forog...
recorveryben sem veszi észre , nem lesz zöld ablakom
illetve sd kártyáról sem tudom feltenni se a 4.2 se a 4.4 romotvalami ötlet, hogy tudom feléleszteni a gépet ?
kb 2 évet pihent a szekrényben, be akartam kapcsolni és megszivatott
3db gyári samsung kábellel próbáltam[ Szerkesztve ]
-
Gasparics
csendes tag
Egy kis segítség...
Aki most vásárolt vagy nem működik esetleg elakadt vagy valami nem jó annak itt a segítség
ha csak a wayteq logot látod és nem kezd el forogni a karika alatta akkor le kell tölteni / feltenni az RK_driver assitant ot mive sem az adroid driver, sem pedíg más usb-s nem fog működni. ha feteszed akkor használni tudod majd az Rkbachtoolst.- (ezzel fogod tudni újrahúzni /megjavítani a rendszert)
Ha letöltötted akkor a gépre dugva bekapcsoláskor már a wayteq logonál felismeri. Amúgy Win 8.1 ig működik. Akinek megfagy a logónál neki úgy kell hagyni és onnan fog majd települni akinek nem annak meg kell várni hogy elindúljon a rendszer és utánna kell csinálni...
Miután megvan -az Rkbachtool 1.7 is le kell tölteni. ezzel lehet visszaállítani majd a készüléket. (ha csak a wayteq logoig jut el akkot fekete háttér mellett települ majd fel a táblagépl)
itt megjegyezném hogy sok embernek pl nekem sem működött a hangerő fel + bekapcs 5 mp ig kombó amivel előjön a recovery menű / boot loader . mivel mindíg a wayteq logó jött be vagy be sem kapcsolt a 2 gomb lenyomására egyszerre. De-ha megnyomod a bekapcsoló gombot majd rá pár másodpercre a hangerő fel gombot és nyomkodod minközben megjelenik a wayteq logó és utánna felváltva nyomkodod a hangerő fel hangerő le gombot előbb utóbb bejön a menü de igazából mindeggy is mert a belinkelt romokat utánna sem lesz hajalndó img ből visszaállítani.. (legalább is nálam folyton hibát dobott....)
Tehát amikor felrakod az usb drivert utánna elindítod a táblagépet gépre dugva amikor megjelenik a wayteq logo akkor a windows hangal jelzi hogy csatlakoztatva van. Majd elindítod az rkbachtool 1.7 et ott a jobb felső sarokra kattintva (3db pont) betöltöd a kiválasztott IMG filet. látni fogsz alúl 8db számozott kockát amennyiben nem színes valamelyik (általában az első) úgy nincs kapcsolat a gép és a táblagép között. meg kell nézni hogy jól lett e felrakva az usb drivere.
Miután betöltött a Firmware és zöld valamelyik szám akkor rá kell kattintani a Restorra és visszaállítja a táblagépet.
Érdemes a Gyárit felrakni mert a 4.4 akadozik.
Link:. https://drive.google.com/open?id=1PnNwRz54z3v54hyVeMuOm_p4t0tPdGxe
Remélem tudtam segítnei
-
bik
újonc
válasz Firka30 #4302 üzenetére
Ha még megvan még valakinek ez a cucc, esetleg próbálj aki ezt, szerintem sokkal jobb firmware:
http://www.rockchipfirmware.com/content/cube-u9gt5-quad-core-tnt-release-1
Bocs az önismétlésért, az előző hozzászólásom mintha nem jelent volna meg, mostmeg de.
[ Szerkesztve ]
-
bik
újonc
Sziasztok!
Ha valakinek megvan még ez a sz(ép) tablet, tán próbálja ki ezt a firmware-t:
http://www.rockchipfirmware.com/content/cube-u9gt5-quad-core-tnt-release-1
Ez tökugyanannak a tebletnek tűnik, mint a Waytek.
Hűde gyors ezzel se lesz, de talán kicsit jobb, szerintem stabilabb a wifi, meg az egész.
Két tabletre tettem fel, érdekes módon az egyiken nem működik a Bluetooth. (de előtte nem próbáltam, lehet. hogy már előtte se működött.)
És nem tudja a magasabb felbontást. És rootolva van.Szép napot!
-
choco01
addikt
Hali.
Valaki letudná nekem fotózni a töltőt? Hogy hány voltos töltő van hozzá, esetleg milyen vastag csatlakozóval..
Előre is köszi!
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
mazsó
aktív tag
Üdv
Ma már vissza is érkezett a tablet teljesen újratelepítve, mint vadi új korában...
2000Ft szerviz díj, plusz 1000Ft volt a vissza posta, ennyit bőven megért!
Nem érdemes ennyiért otthon próbálkozni, nagyon rendesek és segítőkészek voltak különben!
A te problémád is biztos meg tudják oldani, írj egy mailt nekik a gondról és válaszolnak rá egyből! -
mazsó
aktív tag
Üdv
Beszéltem vele is, de az én problémámra nem tudott ő sem igazán mit mondani.
Felvettem a kapcsolatot a Wayteq szervizzel, 2e Ft-ért megcsinálják azt mondták. Már fel is adtam nekik postán. Írok majd hogy mi lett...
Beszélj velük te is, hátha megoldják a te gondodat is, ennyit megér![ Szerkesztve ]
-
djcool
tag
Szia!
Bocs a késői válaszért!
Szerintem ez volt a legjobb "hivatalos" ROM rá, bár én a Visture-t használtam, mert az máshogy volt particionálva (nem 2GB rész volt a programoknak, hanem 4GB).
A telepítéshez nem tudok hozzászólni: SD kártyáról még nem csináltam, csak mellékelet RKBatch Tool-lal.
De szerintem nálam okosabbak tudnak ebben neked segíteni.Üdv: Djcool/ Misi
Egyébként én is hasonló cipőben járok, csak nekem a logoig jön be, a gombkombós menübe nem tudok belépni...
A gyógyítás lényege, hogy úgyis elszúrjuk...
-
mazsó
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Wayteq xtab-100qcr 4.2.2 gyári rom-ot honnét tudnék letölteni? Sehol nem találok...
Esetleg ha van valakinek elküldené nekem...
Köszönöm! -
mazsó
aktív tag
-
mazsó
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Wayteq xtab-100qcr akksi hibás lett, töltőről üzemelt még...
Vettem bele most egy akksit, előtte töltőről be szerettem volna kapcsolni, töltés elindult, bekapcsolás gomb után már csak egy képet adott...
Tab szét, új akksi belerak, a helyzet változatlan. Ráteszem töltőre csak a kép jelenik meg, bekapcsológombra nem reagál, ha 10mp-ig nyomom kikapcsol, de utána egyből visszakapcsol és a szokásos képet adja...
Mi lehet a baj, hogy lehetne orvosolni, aki tud segítsen legyen szíves...
Köszönöm!
[link][ Szerkesztve ]
-
kpityu2
őstag
Próbáld meg a tabletet kikapcsolt állapotban csatlakoztatni usb kábellel a PC-hez, ezután nyomd le a hangerő + gombot és nyomd le mellé a power gombot. A flashelő alkalmazásban ekkor zölden fog világítani a kis ablak, és mehet a restore. Elvileg. Próbáld többször, hátha elkapja.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
tgtom
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen tabletem, de elég lassú volt, így arra gondoltam valami főzött romot kéne feltenni.
Meg is találtam őt: http://www.arctablet.com/blog/forum/visture-tablets/rom-xoro-pad-9720qr-rooted-android-4-2-2-firmware-release-20140123/Feltettem a drivereket, majd a Restore gombbal (ahogy az oldalon írják) elkezdtem a telepítést. Közben Download IDB Fail hiba volt, majd a végén megállt a telepítés error-al. Azóta sajnos nem tudom bekapcsolni, de flashelni sem tudok rá, mert amint elengedem a bekapcsoló gombot, a Rockchip Batch Tool már nem is látja a tabletet és megáll a folyamat.
Van esetleg valakinek ötlete, hogyan lehetne feléleszteni? Vagy tégla lett belőle?
Köszi! -
kpityu2
őstag
válasz Szeszkazán #4329 üzenetére
Email ment
-
kpityu2
őstag
válasz Szeszkazán #4327 üzenetére
Email ment
-
Szeszkazán
senior tag
Sziasztok, Bárki tud nekem adni egy használható ROM-ot meg hozzá google apk packaget is?
Újra kéne tennem a tabot, de semmit nem találok már hozzá és jelenleg használhatatlan. -
jozsi86
tag
Sziasztok,
sajnos az én tabletemben is kezdi megadni magát az akksi, érdeklődnék, hogy vki cserélt-e már otthon ilyet?
Hol vagy milyen néven megy külföldön ez a termék, mert a nagy kínai webáruházakban nem ad ki erre a névre akksit ?
Vagy hol érdemes ilyet Magyarországon rendelni?Köszi
J.
-
kpityu2
őstag
válasz Rover623 #4323 üzenetére
A wifi típushiba, az alu hátlap erösen árnyékol, lehet a chip se nagyon combos. Az aksi, hát ugye eljárt felette az idő. Az enyém is már csak 6000 mAh-ás. Ennyi idő után más taboknál is csereérett az aksi. Van egy Alcor tabom is, 1.5 évvel fiatalabb, de már aksit kellett benne cserélni.
-
Rover623
félisten
válasz Rover623 #4322 üzenetére
Mégsem leszünk egymáséi!
Eldobálja a WiFi-t...bár a státusz kijelzés szerint kapcsolódik, igazából nem is.
Az akku szintén beteg, valahol 50% töltés alatt egyszer csak kikapcsolt...
Bekapcsolás után 0%-ot adott a töltöttségre, bár még percekig vacakoltam vele!
Aztán egy újraindítás során inkább megint kikapcsolt!
Kár érte...primus inter pares
-
kpityu2
őstag
válasz Rover623 #4320 üzenetére
Érdeklődj a Wayteq-nél, nem tudom milyen, az enyémen még fólia van. Win7 alatt normálisan kell hogy menjen a ROM felrakás. A 4.4-et nem ajánlom a Wayteq ROM-bol legjobb a 4.2v2. Én XORO ROM-ot használok mert ott nagyobb tárhely van az alkalmazásoknak.
-
Rover623
félisten
válasz kpityu2 #4319 üzenetére
Most próbáltam a 4.4-et feltenni, de az 1.6-os RKToolBatch semmit se látott a cuccból (Win10),
az 1.8-as már látta, de amikor átkapcsoltam vele frissítés módba, akkor felismerhetetlen USB eszköz lett belőle, esélyem nem volt drivert feltenni hozzá!
Hétfőn megpróbálom egy XP-s gépen.
Ja...9.000-ért jutottam hozzá, de még nem fizettem ki, mivel nem nyúztam meg mindenét 100%-ig!
Persze oka is van az alacsony árnak...mintha valaki fém mosogató "szivaccsal" tisztította volna meg az előlapot...teljes felületén karcos. Nem mélyek, de kikapcsolva csúf az előlap nagyon!
Bekapcsolva alig látszik, de azért gáz...ha jól sejtem/érzem, nem üveg az előlap.
Nem tudom, megpróbáljam políroztatni, vagy érdemesebb (olcsóbb? ) cseréltetni az előlapot?primus inter pares
-
dokee78
félisten
Van nálam egy Wayteq Xtab-100 QCR.
Nem indul el a rendszer.
Recoveryből Wipe Data/Factory Reset sem segít.
Megáll a Wayteq logónál. -
boken
senior tag
Sziasztok,tudom hogy nem ez a topicja de abban nem láttam életjelet.
WayteQ xTAB-70dci volt a lányomnak,pár napja eladtam,és most hívtak hogy pár perc után állandóan újra indul vagy kikapcsol a tab. 4.2.2 hivatalos soft van rajta. Van valakinek ötlete hogy mi lehet a baj?
Előre is köszönöm!Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
kpityu2
őstag
3 éves lett a kütyü. És még mindig megy. Pedig egyszer esett a jókorát az élére, de csak a sarkán pattant el a műanyag keret.
-
romger
csendes tag
Sziasztok! Jelenloeg 4.4.2 Android van telepítve, de eszméletlen lassú a grafikája.
Mit lehet tenni? Kerestem Android frissítést, de semmit nem találtam.
Valami ötlet??
Köszi előre is! -
Croissant
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ilyen gép, ami nem jut túl a wayteq feliraton indításnál. Factory reset már megvolt, azután sem.
Az lenne a kérdésem, hogy ezt újraromolás megoldhatja-e, és ha igen, akkor win10 alatt van már megoldás rá?Köszönöm!
-
kpityu2
őstag
válasz Khaosz55 #4306 üzenetére
Akkor itt már a bootloader zakkant meg. Mintha valamelyik gyári ROM image bootloaderes lenne... de ezt nem írom tutira, konzultálj a Wayteq szervizzel. Esetleg próbáld felrakni a 4.2v2-őt, meg a 4.4-et is hátha valamelyik beindul.
[ Szerkesztve ]
-
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
nem mostanság indítottam be ezt a "csodát". Viszont a lányomnak szeretnék egy két egyszerű játékot felrakni, hogy had játsszon. Fel is raktam viszont most indításkor csak pörök a WayteQ logó homokórája -töltése és nem történik semmi.
Mi a teendő, hogy tudom életre kelteni ezt a kozmosz szülöttje rémálmot aminét én pénzt adtam ki.
-
Kristóf11
csendes tag
Sziasztok!
Mar ketto evtol egy kicsit regebb ota megvan a keszulek es tegnap ota, ha barhova nyomok a kijelzon sipolo, recsego hangot ad ki. Erdeklodnek volt-e mar masnak is hasonlo problemaja a keszulekkel es ha igen, volt ra valami megoldas?
Elore is koszonom a valaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest