Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
Dettó.
Az első androidos telefonomra még feltettem az Antutut, mert az egyik menüpontjában kiírta a hardver elemeit.
Talán egyszer futtattam is. Aztán amikor megtaláltam a CPU-Z-t a hardver paraméterek megnézésére, azután már nem is telepítek Antutut. A pontszámra meg sz@rok.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz Songoman #3915 üzenetére
Te jöttél ide az alpári stílussal. Ha valaki ugyanezt ellened fordítja, akkor már felháborodsz? Ugyan már!
A hozzászólásaid száma igenis releváns abból a szempontból, hogy mennyit tettél hozzá a közösséghez. Te még semmit. Úgyhogy egyelőre ne vagdalkozz itt!
Hogy mikor regisztráltál, na az az irreleváns. Az én regisztrációm időpontja még nem is került rögzítésre, mert csak jóval utána kezdték nyilvántartani, hogy ki mikor regisztrált. Erről ennyit.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz Songoman #3913 üzenetére
Nyilván a 10 hozzászólásoddal letettél már annyit az asztalra itt szakmailag, ami felhatalmaz arra, hogy ilyen stílusban és tartalommal nyilvánulj meg.
Tanulj meg viselkedni, és mutass pozitív hozzáállást a közösséghez!Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz lacuska74 #3790 üzenetére
Szerintem importálásra sincs lehetőség.
A Naked számtalan extra funkciót és csicsás kezelőfelületet nélkülöző böngésző, cserébe kicsi, gyors, kevés adatforgalmat generál és nem zabálja az akkut.
Másik kérdésre a válasz: igen.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
air
nagyúr
"A lényeg hogy a tab teljes könyvtárszerkezetét lássam és másolni is tudjak róla, semmilyen androidos rendszerfájl ne maradhasson rejtve. Mindent jól meg akarok nézni a tabon de PC-n keresztül."
Ezt felejtsd el, de gyorsan!
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
0. Fizetős appot nem kell kimenteni SD-re.
1. Ha kompatibilis vele, tudod és szabad is telepíteni Play-ről.
2. Lásd az 1. pontot!
3. Lásd az 1. pontot!
4. Lehet, nem illegális, nem kell trükközni. Egyébként pedig, lásd az 1. pontot!(#3708) hjanos1
Így lehet a lényeget összefoglalni 1 mondatban.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz zsudvari #3659 üzenetére
A "Gondolom minden azonos SP -n" és az "Ez tény nem általánosítás" között csak én érzek ellentmondást?
Tény akkor lesz, ha konkrétan alátudod támasztani, és igazolni tudod, hogy a jelenség fennáll minden készüléken. Amíg ezt csak gondolod, addig ez csak vélelem, de nem tény. Mondhatnám úgy is, hogy "Tiltakozom, bíró úr! Ez spekuláció."Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
-
air
nagyúr
válasz darkmann #3635 üzenetére
Task váltásnál vajmi keveset számít a SoC, a GPU, pláne az Antutu pontszám, abból a szempontból, hogy egy korábbi alkalmazás nyitva marad vagy bezáródik. Ez leginkább a RAM mennyiségétől függ, és az általad felsoroltak nem ellensúlyozzák a +1GB RAM-ot.
Ilyenre hivatkozni, hát hogy is mondjam, nem vall túl nagy hozzáértésre.
Ha a "megmondást" úgy érted, hogy valaki kijavítja a szamárságaidat, akkor igen, leszek én a megmondó ember.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz darkmann #3631 üzenetére
1GB vs. 2GB RAM. Plusz valószínűleg nem teljesen ugyanazok futnak a háttérben, plusz gyanítom a rendszer sem ugyanaz, talán még csak nem is azonos Android verzió.
Következtetés: totálisan értelmetlen összehasonlítás.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
air
nagyúr
válasz margithid #3597 üzenetére
Értelmetlen a kérdés.
A Mindig TV Extra egy szolgáltatás, amire elő kell fizetni, és dekódoló modul illetve előfizetői kártya kell hozzá. Ezt a modult a TV-be, az előfizetői kártyát pedig a modulba vagy egy set-top-box-ba kell helyezni.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz BOBAKILL #3562 üzenetére
Lagol, az egy.
De ott van még a pukkanásos kikapcsolás, a fagyás, a wifi probléma, az optimalizálatlan rendszer, az alul méretezett hardver. Soroljam még? A támogatás csak látszólagos. Egy "zászlós hajónak" tekintett eszközt, és a vásárlóit nem így kellene kezelni.
Én outsiderként már "könnyen" beszélek, de a tisztánlátáshoz ezek is hozzátartoznak.
Senkit nem akarok lebeszélni a vásárlásról, csak a magam és a fórumban mások által tapasztaltakat szedtem össze. Ezek alapján én, személy szerint, most nem vennék ilyen tabletet.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz BOBAKILL #3557 üzenetére
Annak dumálok be, aki hülyeséget beszél. Te is ezt teszed. A kollégának válaszoltam, szerintem érthetően.
Ilyen tabletem volt hónapokig, amíg el bírtam viselni a hátrányait az előnyei mellett. Amikor a problémák kerültek túlsúlyba, és még jó árat kaptam érte, eladtam. Viszont a topikot azóta is követem, és ahogy látom a helyzet semmit sem változott. A KitKattel sem. Sőt talán rosszabb is lett.
Olvasásra egyébként e-book readert kell venni, nem tabletet.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz darkmann #3427 üzenetére
És szerinted a WayteQ-es 4.2.2 és a Visture között mekkora a különbség "CPU és memóriakezelés, stb..."-ben amikor mindkettő ugyanarra a kernelre épül?
Az is sokat számíthat, hogy a különböző romok alatt milyen háttérfolyamatok, alkalmazások, szervizek futnak a háttérben folyamatosan. Ebből a szempontból még két azonos kernelre épülő rom között is épületes különbségek lehetnek.
Ugyanakkor a kérdésedben az szerepelt, hogy futhat-e úgy a játék KK alatt retina felbontáson, mint JB alatt a csökkentetten.
A retina felbontás 3 millió pixel, a másik 1,8 millió. A különbség 40%.
Tehát a kérdésed értelmetlen. Szerintem.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz kelzsoca #3298 üzenetére
"felesleges erről beszélni."
Azért a véleményemet elmondhatom, még ha az nem is egyezik meg a tieddel.
Egyébként a két készüléknek igenis sok köze van egymáshoz.
Ugyanaz a cég gyártja mindkettőt, ugyanabba a termékcsoportba tartoznak, és még azonos SoC-ra is épülnek. Annyi különbség van közöttük, hogy más árkategóriába tartoznak. A technikai paraméterektől eltekintve.
Ezért úgy gondolom jogos a felvetésem, neked pedig jogod van nem egyetérteni. De ezért még lehet beszélni róla, ha más is a véleményünk.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz hjanos1 #3296 üzenetére
Nekem többnek tűnt, de nem a konkrét idő számít, hanem a sorrendiség. Egy drágább, jobban felszerelt, jobb paraméterekkel rendelkező modell tulajdonosai több támogatást, nagyobb odafigyelést érdemelnek. Ha bármi okból előbb készült el a 79qci frissítése, vissza kellett volna tartani, és a csúcsmodellre kellett volna előbb kiadni. A készülékre többet áldozó vásárlók ennyit megérdemelnek. Szerintem rossz üzletpolitikát folytat a WayteQ, a vásárlók számára ez rossz üzenet.
Más gyártók egyébként nem így járnak el. Tudom, az olcsóbb készülékek vásárlóinak ez jobban tetszik, de sajnos ez már csak egy ilyen üzlet. Csak a pénz számít, a többi kutyaszart sem ér.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz hjanos1 #3294 üzenetére
Tehát egy tableten nincs tablet UI, (csak az idióta telefonos) és a natív felbontás meghajtásához sovány GPU-t még a felbontás csökkentésének lehetősége sem segíti.
Ráadásul a "zászlós hajó" hetekkel később kapja meg a friss rendszert, mint egy alacsonyabb kategóriájú készülék.
Hát, mit is mondjak, ez így már több mint amatőrség.
A visszajelzések alapján nem sokat sikerült javítani a felhasználói élményen, így aztán sikerült az eszköz presztízsét tovább rontani.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Gézengúz #3180 üzenetére
Nem, nem vágom. Ugyanis a szabvány szerint nincs olyan, hogy "lite n". Tehát az eszközbe sem "lite n" wifi van.
Hogy a TP-Linknek van valami vacka, amire a gyártó azt mondja, hogy lite n, hát az nem jelent semmit. Sőt egy TP-Link esetében még annyit sem.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz zsudvari #2934 üzenetére
Szerintem nagyon rosszul következtetsz.
Apeelme a 79qci-re készülő 4.4.2 portról beszélt. Hogy következik ebből, hogy a 100QCR-re lesz frissített 4.2.2, frissített wifi firmware-rel? Ami így magában, hogy "wifi firmware" nem is létezik.
A Kelzsoca által említett új firmware pedig sokkal inkább 4.4 lesz, mint javított 4.2.2.Mire megírtam meg is jött a szakszerű felvilágosítás.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz szomgab #2896 üzenetére
A "műveleti memória" a RAM. Nem paraméterezhető rajta semmi!
Amiről ti beszéltek az a /data partíció, ahová a felhasználói alkalmazások települnek. Ha ez nagyobb, akkor viszont kisebb a belső SD.
Egy kis olvasnivaló.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz zsudvari #2894 üzenetére
"csaltak ama ram/rom configgal, így a telepítés is sokkal gyorsabb lett, mert a Nand-ra kerülnek nagy töbségben a progik"
Jaj, ez fájt. A RAM és a ROM két külön dolog. Általában még 2 külön chip is, semmit nem lehet csalni velük.
A Nand az adattároló (HDD) mindig, minden alkalmazás és a rendszer is azon van.
Tehát senki nem csalt a RAM-mal és a ROM-mal, és ennek semmiféle hatása nincs a telepítés sebességére.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Miért nem nézed meg egy Wakelock detectorral, hogy esetleg mi tartja ébren? DS-ben biztosan nem merül ilyen gyorsan. Ha mégis abban van, és így merül, akkor factory reset, semmi alkalmazás telepítés, tesztelés 3-4 napig, ha a jelenség így is megvan, akkor szerviz.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz repulomokus #2524 üzenetére
Egy néhányszor már le lett írva, hogy nem kapcsol ki a tab, hanem flash módba vált, amikor lekapcsol a kijelzője.
A flash módú driver telepítse is le van írva párszor.
Légy kedves olvass vissza, vagy használd a keresőt!
A WayteQ tab nem szerepelhet Samsung eszközként.
És a hozzászólás szerkesztésének lehetőségét is használhatod.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Ferenc.v #2450 üzenetére
"- a számítógép (a szokásos hanggal) jelzi, hogy a hardver (a tablet) lecsatlakozott (mivel kikapcsolt)."
Nem kapcsol ki. Download módba vált, csak ilyenkor a kijelző le van kapcsolva.
A szokásos windows disconnect hang után kapnod kell egy "új eszköz csatlakoztatva" hangot és értesítést is. Ekkor jelenik meg az eszközkezelőben egy ismeretlen eszköz, ahhoz kell telepíteni a drivert.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz Deadzone41 #2417 üzenetére
ICS felett használható még a Helium. Root nélkül PC-re tud menteni mindent.
-
air
nagyúr
A legtöbb embernek a leszakadások és/vagy az alacsony jelszint miatti sebesség visszaesés okoz gondot.
Idézet a program leírásából:
"Apps can’t prevent disconnections or boost low signals."
Egyébként mi a wifi sprayre esküszünk.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz slevente13 #2272 üzenetére
Meg kell rendelni. Ha visszaigazolják és kiszállítják, akkor valós. Ha nem, akkor nem.
Keke:
Egyelőre a CWM-mel készült mentést nem lehet visszaállítani. Tehát ne csinálj restore-t!Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz ClaydovE #2234 üzenetére
Reméljük. De így, hogy a KitKat kopogtat az ajtó, jó lenne, ha minél előbb lenne 8.1-es driver is, mert a gyári rendszert sem fogjuk tudni feltenni, ha megjelenik.
Kelzsoca!
8.1-es Rockchip driverről van valami hír?
-
air
nagyúr
válasz repulomokus #2232 üzenetére
Az a probléma, hogy 8.1-re nincs driver, tehát nincs mit telepíteni.
-
air
nagyúr
válasz repulomokus #2230 üzenetére
A nagyobb a gyári, 4.2.2-es rom, a 404MB-os a Dragon rom.
-
air
nagyúr
válasz repulomokus #2227 üzenetére
Nem.
Más is eddig jutott.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz repulomokus #2224 üzenetére
Majd mondd el, hogy a gyári recovery-ből sikerült-e feltenni a Dragon romot!
-
air
nagyúr
válasz repulomokus #2221 üzenetére
5mp-ig nyomd együtt, folyamatosan, aztán engedd el! 2-3mp-en belül megjelenik a robot, aztán elindul a recovery.
De valószínűleg nem fog menni az egyedi rom telepítés.
Előrébb már írták, hogy nem sikerült.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest