Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
őstag
válasz lacuska74 #3898 üzenetére
Kivéve, ha valaki feláldoz némi felbontást a sebesség érdekében. Nekem mondjuk megfelel, mert a videók nagyon szépek rajta, és én gyakran használom filmnézésre. Böngészésre szerintem jobb egy kisebb felbontású, mert a böngészők bizony akadoznak. Bár azok az asztali gépemen is akadoznak, hogy a radai rosseb kapja el a fejlesztőket.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
air
nagyúr
válasz lacuska74 #3790 üzenetére
Szerintem importálásra sincs lehetőség.
A Naked számtalan extra funkciót és csicsás kezelőfelületet nélkülöző böngésző, cserébe kicsi, gyors, kevés adatforgalmat generál és nem zabálja az akkut.
Másik kérdésre a válasz: igen.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Peltár
aktív tag
válasz lacuska74 #3763 üzenetére
Szia! Ha próbáltad már a gyári 4.2.2 v2 romot "restore" módban is feltenni és az sem jött be, próbáld meg a Kasty Visture ROM-ot.
Zsudvari kolléga szerintem tud neked ez ügyben segíteni, Ő lelkes támogatója és ismerője. Egy próbát biztos megér.Nekem a gyári rom restore módban való feltétele segített. A KitKat bugos, felejtős, talán jön hozzá javítás majd egyszer. A wifi alapból tud szórakozni, de van akinél a router fix "N" szabványra állításával javult a helyzet. A routertől is függ. Én egy régebbi Linksys Linuxos három antennásat használok, nem sűrűn van gondom vele. Érdemes a fórumot végigolvasni és jegyzetelni, kinél mi segített Wi-fi ügyben.
-
kpityu2
őstag
válasz lacuska74 #3621 üzenetére
Hardveres gyorsítás a Dolphinhoz. Nálam csak probléma volt vele, mert villogott az oldal jobb fele.
Erről jut eszembe: akinek időnként lefagyasztja a gépet a videolejátszó, kapcsolja ki a lejátszás hardveres gyorsítását. Nem vettem észre, hogy lassabb lenne, de megszűnt a lefagyás. Úgy tűnik a sima proci magok jobban funkcionálnak mint a Mali.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
air
nagyúr
válasz lacuska74 #562 üzenetére
Azt mondják, hogy a Class10-es kártyák tudnak töredezni, mint a HDD. Ezért bizonyos körülmények között akár lassabb is lehet, mint egy Class6-os. De ha javarészt filmeket akarsz tárolni rajta, akkor a gyorsabb írási és olvasási sebesség miatt a magasabb osztályú a jobb választás. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
mrnobody
tag
válasz lacuska74 #309 üzenetére
Csak némi adalék.
Mikor a switch gombra rányomsz, akkor fogja telepíteni a drivert!
Az a lényeg, hogy lila legyen az egyik szám és mikor a switch gombra klikkelsz, akkor a tab recovery módba billen és így a PC már úgy érzékeli, hogy új eszköz került az usbre és elkezdi telepíteni a drivert.
Akkor már meg lehet adni neki a letöltött driver könyvtárat.
Nekem ekkor nem történt semmi, nem lett zöld a szám, de ez nem jelenti, hogy el lett rontva.
A tabot újra lehet indítani, mivel a bekapcsoló gombja kibillenti a recovery módból és ha betöltődött az android rendszer, akkor újra el lehet kezdeni a frissítési procedúrát.
Ekkor már gond nélkül kell mennie, zöldre fog váltani a switch lenyomásával és minden a leírás szerint fog menni.Kieg.:
Én bekapcsoltam a USB hibakeresést, hogy ne akarja tárhelyként kezelni a PC. Elvileg erre nincs szükség, de mivel én is küzdöttem a készülékkel, így próbakép bekapcsoltam.[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz lacuska74 #302 üzenetére
Akkor próbáld meg, eltávolítani az illesztőprogramot (jobb klikk-eltávolítás)
(#303) Zsolt74
A két gép még csak nem is azonos SoC-al rendelkezik, tehát jól gondolod, egyik nem tehető fel a másikra,
Viszont a myaudio supportját ismerve, talán soha nem fog arra a tabletre érkezni szoftverfrissítés.[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz lacuska74 #290 üzenetére
Indítsd újra a pc-t, majd a tabletet kikapcsolt állapotban csatlakoztasd usb kábellel a PC-hez, ezután nyomd le a hangerő + gombot és nyomd le mellé a power gombot, a flashelő alkalmazásban ekkor zölden fog világítani a kis ablak, és mehet a restore.
ui: ha van rá lehetőség, próbáld meg asztali PC-vel frissíteni, és ne notebook-al.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kobe
veterán
válasz lacuska74 #250 üzenetére
Korabban linkeltem pontosan milyen univerzalis tokot vettem hozza. 4-5 kert barmelyik gsm boltban megkapod, ebayrol 3,5K rol indul
Mas: multkor iryam hogy meghalt az egyik widget. Most szomoruan tapasztalom hogy minden mas widget is igen surun behal - poweramp pl rendszeresen crashel, es csak a poweramp logo matad, a vezerlogombok es a hatter mindig eltunnek. Mi a tokom baja lehet a gepnek hogy ilyen boduletesen szarul kezeli a widgeteket ?
[ Szerkesztve ]
-
apeelme
addikt
válasz lacuska74 #228 üzenetére
Nálad lesz valami bibi, ugyanis a rendszerben található 4.5.17 verziójú app teljesen hibamentes, tökéletesen működik. Play-ben is ez a lehető legfrissebb jelenleg (2013.06.03-i dátumozású).
(#229) Peltár :
1. Én is QuickPic-et használok minden droidos eszközömön.
2. Passz.
3. Tuti nem GG, de arra figyelj hogy ha levetted a felső kemény (szállítási) fóliát, akkor gyárilag van még egy rajta, a használathoz. Tehát szedd le azt is és tedd fel a tiéd, de ne tedd rá pluszba a másikra semmiféleképp.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy A8 Tab SM-X205
- iPad Mini A17 (2024, Wifi+Cellular, 128 GB, S.Gray), Apple Smart Folio tok
- iPad 10.gen Wifi, 64GB, ezüst makulátlan, Mint az új, Gar: 2027.01.04. fólia, 3 féle tok.
- Kindle Scribe 64GB + Prémium pen
- ipad pro (M4) 2024 11" - 256GB wi-ifi - ÚJ/bontatlan - silver - standard üveg
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest