- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bélaaaa
őstag
válasz kelzsoca #437 üzenetére
Nem fogalmaztam tisztán, bocsánat.
Futárral megrendelem az ED-ből egy vidéki városba... Használom... Tönkremegy... Akkor vonattal/kocsival irány az ED Budapestre? Van a Wayteqnak kihelyezett szervize, ahol ilyet lehet intézni vidéken?
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
Bélaaaa
őstag
Na, végre megvan a kicsike 4.2.2-vel. Még barátkozunk.
Kellene csinálini az első hozzászólásba egy egységesítést, hogy Kelzsoca társ hasznos írásai egy kupacban legyenek.
-
Bélaaaa
őstag
Nos, egy rövidke teszt a gépelésnél tapasztalható lagolásról:
Egy hangyányit lagol csak. Épp a zavaró és a nem zavaró hatás között van. Abból látom, hogy van egy Note2-m, aminél ugyanazzal a programmal (Anysoft), semmiféle lag nem jelentkezik. Itt egy nagyon pici. Inkább "az engem nem zavar" felé hajlanék.
Biztos vagyok benne, hogy nem a gép hibája ez, hanem az optimalizálatlan 4.2.2 a hibás. Az RK3188-ban nagy erő van, ez látszik. Csak a szoft van még gyermekcipőben hozzá. Nem egyszer a böngészők (van, hogy más program is -> megint csak az optimalizálatlan 4.2.2-ben látom a hibát) beakadnak 10-20 mp-ekre, mikor nem reagál semmire (FF, Next Browser, Dolphin). Ez idegesít igazán. (A Note 2-n 4.1.2. alatt egyszer sem tapasztaltam ilyet.)
[ Szerkesztve ]
-
Bélaaaa
őstag
Hát, gyerekek, most én szívok, mint a napokban egy kolléga...
Próbálom feltenni a CWM-et Apeelme jóvoltából.
Az anyag le jött, csak az istenért nem megy "Download" módba. Nyomom a "Hang fel+Power", nem történik semmi! Fekete marad a kép. Próbálom a "RKBatchTool.exe"-vel a "szvics" kapcsolót is, de semmi. Ekkor lekapcsol a TAB, és úgy is marad. Nem indul újra. Csak a Power gomb segít.
A drivert sem tudom így feltenni. Érdekes. Most feltöltöm az akksit (12%), hátha az a baja, hogy kevés a nafta. Majd meglátjuk hamarosan.
-
Bélaaaa
őstag
Fóliát lehet rá kapni valahol?
-
Bélaaaa
őstag
Tudom, nem ide tartozik, ezért csak röviden: van egy 10.1 tablet USB billentyűs bőrtokom eladó, ha valakit érdekel...
-
Bélaaaa
őstag
Egy egyszerű kérdés:
Min múlik, hogy kijön-e a készülékhez új ROM, vagy sem? Azért kérdezem, mert a CubeGt2-hez (szintén RK3188) hetente tolják a frissített ROMokat.Van valahol egy nyers forrás, amit lehetne alakítgatni?
[ Szerkesztve ]
-
Bélaaaa
őstag
Azt figyeltem meg, a tablettának akkor van nehézsége, ha saját maga ír/olvas a memóriában. Ha Solid Explorerrel próbálom, akkor nem látok lassúságot (alapbvól "kes"-el a progi).
Például: Ha indítod a rencert, 3 perc, míg elindul (kikapcsolt helyzetből). Telepítesz a Play-ről valamit, irtó lassan teszi. Gyanítom, valami I/O cache kicsi méretre van beállítva?
Megint csak a Note 2-t hozom példának. Ugyanazt az alkalmazást 5 mp-t alatt telepíti, a tabletta 30 mp. (A wiFi-n letöltés sebessége megegyezik!)
(Note II indulási sebessége ~20 mp kikapcsolt állapotból)Miért hasonlítom állandóan a Note II-höz? 4mag-4mag, 2GB memó-2GB memó, 16 Mg tárhely-16 Mg tárhely. Szinte(!) egyformák.
A "seeder" progi valamelyest javít a helyzeten.
Kelzsoca, nem tudod, lehet valamiféle cache méretet növelni?
[ Szerkesztve ]
-
Bélaaaa
őstag
Peace barátaim!
-
Bélaaaa
őstag
válasz #35723520 #1055 üzenetére
Advanced task killer -> ne használd 4.2.2 alatt. Felesleges. A rendszer úgy is újraindítja (a bezárt alkalmazásokat), ha úgy érzi, kell neki az.
Ezzel csak erőforrást vonsz el a rendszertől+akksit használja (az ATK), mikor pihenhetne is.
[ Szerkesztve ]
-
Bélaaaa
őstag
Tényleg, van valami app (valamiféle volume boost), amivel a hangerőt lehet egy kicsit emelni?
Van pl. a "Pianist HD" zongora app, olyan halk max. hangerőn, hogy csak na.
A Samu Tab 3-amon üvölt, tehát nem az app a ludas.
[ Szerkesztve ]
-
Bélaaaa
őstag
válasz body007 #1128 üzenetére
1, erről már volt szó itt a fórumon. Ilyen a gép, valószínű szoftverprobléma.
2, szintén volt róla szó. Ilyen, valószínű hardverprobléma és szoftverprobléma együttes jelenléte van a háttérben.Reméljük, hogy a 4.3-as frissítés orvosolja a hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
Állásajánlatok