- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- OLED monitor topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én itthon autóba való GPS tartót használok. Ilyen tapadós, ragadós az alja, de csak annyira, hogy nem bukik fel az egész, ha megfogod a szélénél és úgy emeled akkor simán elenged, nem hagy nyomot. Hasonlít a kocsiba való tapadós telefontartóhoz, amire csak rálököd a telót és rátapad.
-
tjb007
nagyúr
Léteznek ilyen támasztékok anyagukat tekintve műanyagtól kezdve a fémig de itthon olcsón egyikhez sem nagyon fogsz tudni hozzájutni így maradnak a kínai webshopok.
Itt van példa mindkettőre az olcsóbbik fajtákból: műanyag, fém"mivel lehetne hosszabbítani a működés időtartamát?"
Nem használt alkalmazásokat kilövöd/letiltod, kijelző fényerejéből visszaveszel stb.
Külső akku is szóba jöhet de csakis akkor ha tudsz magadnak barkácsolni. -
madrol
csendes tag
-
z0d1AK
nagyúr
Az NFS: Shift megy, de a Modern Combat 2 is.
-
kelzsoca
félisten
Vannak olyan készülékek, ahol csak egy .zip fájlt kell felrakni a teljes rom telepítéshez, nyilván ezt zavart meg
(#7756) Victoryus94
Korábban már volt olyan user, aki házilag barkácsolt össze ilyen töltőt, nyilván töltőfejet be lehet szerezni itthon is elektronikai boltban.
-
apeelme
addikt
-
Victoryus94
őstag
Nem kell előtte rootolni. Felesleges.. értelme sincs, mivel telepítésnél törlődik minden. Pont azért tartalmazza a root csomagot, hogy neked ne kelljen.
Gondolom, azért vette ki, mert az Android használók nagy részének nincs rá szüksége, és csak a helyet+ramot fogyasztja.
Ha neked szükséged van rá, felmész a google playre, és letöltöd -
joe357
tag
Helló
Videó szaggatásra én azt a megoldást találtam hogy Vplayer és a codecet felraktam vplayer szaggatott de a hang jó lett. Vplayert leszedtem codec maradt és utánna a gyári lejátszó és a bs player lite is szépen szaggatásmentesen és jó hanggal ette a filmeket. Csak 20mp teszt volt mert utánna próbából a wifi miatt factory reset, na majd ma.
-
Victoryus94
őstag
Nem, még nincs. Szerintem kapcsold ki a képernyő elsötétülését.. ha pár percig nem használod, felesleges. Ha meg több, mint fél órát, ki is kapcsolhatod.. (még így is gyorsabb, mint mindig újraindítani). (ill. 2.3-as androidnál be lehet állítani, hogy kikapcsoláskor ne menjen el a wi-fi, nem tudom, ICS-n hogyan lehet ilyet).
Ahogy elnézem a WayteQ csapata eléggé el van foglalva, hisz' folyamatosan jönnek ki az ICS frissítések. Szerintem javításokat azután fognak kiadni, hogy az ICS kész az összes xPAD/xTAB-ra. -
-
counterbill
senior tag
-
hanti
senior tag
Nekem is lefagyott a chrome, úgy hogy reszetelni kellett, azóta a wifi megjavult.
Csinálj egy reszetet és jó lesz! Nálam most már csak egy hiba van, a naptáraimat nem látja.
Minden szinkronizáció működik kivétel a naptár, még csak nem is jelenik meg.
xTAB 70i-re tudtok rootolási lehetőséget? -
Victoryus94
őstag
Szerintem nem fut rajta kevesebb program, mint az azonos árú tableteken. És amik futnak, azok normálisan, akadásmentesen. Nekem jobban tetszik a 4/3 képarány, a 16/9-es nagyon vékony. (csak hát ugye a mobilok ilyen alakúak..)
Nekem tetszik a WayteQ xPAD-om.. ha lecserélném az max Samsung Galaxy TAB, vagy iPAD lenne (de ezekre nincs pénzem). =)Ráadásul most jött ki az új xTAB70i Android 4.0-val, új generációs processzorral. (szerintem megér 40k-t..
)
-
Raypapa
tag
Nálunk van mindkettő... A párom a Concorde 7015-öt kapta én pedig az xTAB-70-et használom. Szerintem hasonló tudásúak, aszerint válassz, hogy melyik tetszik jobban (kinézet, képernyő méretarány stb.) Most vettem egy remek bőrtokot a Wayteq-hez, a Concorde-hoz is van... A support jó a Concorde oldalán is, de közel sem olyan sokszínű és minden tekintetben kielégítő, mint itt! Itt a profiktól legtöbbször egy órán belül megkapod a választ a kérdéseidre!
(Ezúton is köszönet érte!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Sorozatok
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged