Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Lehetséges, hogy az akksi adta meg magát, mint írod is, volt rá példa.
Én azt javaslom, hogy ne azonnal akard frissíteni a szoftvert, hanem várj vele pár órát, és addig használd a gyárival.
A frissítést, ha fel van töltve, lehet töltő nélkül is csinálni, persze az a biztosabb, ha csatlakoztatva van az áramhoz.
A frissítést lehetőleg kis 1-2gb-os SD kártyáról kellene végezni, fat32-es hibátlan partícióval.
Egyébként 3 olyan zöld felirat jelenik meg, akár végig is nyomva tarthatod ez alatt a gombokat, problémát nem okoz.
(#3301) levi.hungary
Ez egy tablet, itt senki nem várhat rom inváziót, viszont folyamatos supportot igen, amivel időközönként érkezhet friss szoftver is
[ Szerkesztve ]
-
sptkyle
senior tag
Nekem is sípol a gyári adapter... ettől fogva teszi a dolgát. Sztem nem függött össze ez a problémáddal.
Viszont nálam a letöltött facebook alkalmazás indítás után FC-zik (pontosabban csak nem válaszol, aztán kényszeríthetem leállításra) Egyedi a gondom? (holnap felteszem ujra, hátha megoldja)
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
robotx
csendes tag
Android alapból kiszűri az ad-hoc wifi kapcsolatokat, egy kis angol olvasmány arról, hogyan lehet ezt a limitet kiszedni belőle:
android ad-hoc
Eléggé bele kell túrni a konfig fájlokba.Körbenéztem a marketen, de csak fizetős appot találtam rá, lehet ha az ember körbetúrja a netet talál ingyenest is, mert ez programozásilag nem lehet egy nagy szám:
HydTech's adhoc wifiJa és szerintem root-olt android kell hozzá akár kézzel túrja az ember a konfigokat akár az app csinálja ugyanazt.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
-
atravel
tag
Marketen bepötyögöd, hogy terminal, és az első tlálat, hogy Android Terminal Emulator
Nem tudom, hogy a parancs, amit írtál működni fog-e, de innentől neked már semmibe nem kerül kipróbálni.
Visszajelzést kérünkSzerintem a home gomb nem zárja be, csak háttérbe teszi az alkalmazásokat.
Zenehallgatásra én a MortPlayert szoktam használni, de nem a tabon, hanem a telefonomról, ami szintén Android. Remekül szól a háttérből is.[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
Az alkalmazásban van megírva ez, hogy hogyan viselkedjen. winamp nem tudom szolgáltatásként fut-e android alatt, az ilyen playerek általában úgy futnak. Különben tök egyszerű a bezárós történet. Ha van szolgáltatása, akkor az fut tovább a háttérben, ha nincs akkor normál esetben elmegy az alkalmazás sleep módba (nem fut, de bent van memóriában), vagy fut tovább a háttérben. Van olyan amiben van exit gomb valahol a menüben/képernyőn, az lehet hogy kilövi magát teljesen. De home gombbal nem lehet totál kilőni alkalmazást.
tl;dr Úgy viselkedik az alkalmazás, ahogy a programozó megírja[ Szerkesztve ]
-
Jabby
őstag
Méret:
Holnap lesz lehetőségem kipróbálni egy 7"-os Galaxy Tabot, remélem okosabb leszek ezen a téren.Két kérdés merült még fel bennem:
- Szivaros töltővel autóban tölthető? Navigációnál erre szükség van.
- Az 1GHz-re húzott CPU-val érezhető gyorsulás?
+1
- 4:3-as kijelzőnek vannak hátrányai? -
NightLord
tag
Nem triviális a dolog, de meg lehet oldani a wpa_supplicant.conf file manuális szerkesztésével, mondjuk annak alapján, ahogy ide le van írva:
http://www.slatedroid.com/topic/18197-how-to-connect-to-ad-hoc-network-android-22/
ctrl_interface=DIR=/data/system/wpa_supplicant GROUP=wifi
Ehelyett maradjon első sornak az, ami gyárilag benne van a file ban.
[ Szerkesztve ]
-
haxxika
senior tag
-
kelzsoca
félisten
Jah, hát...Nokia készülékről....
Androidos készülékről gond nélkül megy a történet, mióta foglalkozom Androiddal, nem találkoztam olyan hazai felhasználóval, aki ad-hoc-on keresztül akart volna netezni bármilyen Androidos készüléken.
Ezt is megpróbálhatod: link
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Köszönjük a közösség nevében, megcsináltam hozzá az update patcheket is, tehát oda-vissza állítható most már recoveryből is, akinek erre van szüksége.
Telepítés a szokásos módon, recoveryből megoldható.
Innen letölthető: ad-hoc_update_pack
Mehet is az 1. hsz-be.
[ Szerkesztve ]
-
surgyi
senior tag
Üdv!
Köszönöm gyors válaszod. Igazából változatos felhasználása lenne a kis készüléknek részemről.
Nagyon fontos lenne a mobilnet használata mivel sokat utazom, s Wifi nem mindig megoldható. Ebből fakad tehát az internet.
Néha 3d-s játékokat is futtatni szeretnék unalmasabb órákban, esetleg filmeket nézni. Az sem lenne utolsó szempont, ha a full HD-s monitoromon is megtekinthetném a média anyagokat. -
devast
addikt
-
zozyk
addikt
-
tjb007
nagyúr
Nem megy, Linuxra van Moonlight, nem Androidra.
Amúgy van Androidra is valami nagyon alfa verzió csak épp nem publikus.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Vince1
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 5 Gen Wi-Fi+Cellular 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 10.9 2022 64GB 2026.06.27.EMAG jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest