Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vince1
tag
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. A mai naptól boldog tulajdonosa vagyok én is egy xTAB-70-nek. Installálás közben sok olyan játékkal találkozom, amelyik nem hajlandó egész képernyőn futni. Értem ezalatt, hogy kb. 320X240 felbontást használ és nem többet.Próbálgattam a Chainfire3D beállításait is, de ezen a problémán nekem nem változtatott. Az emulátor amúgy működik, mert van fenn egy Pinball játék ami nem indul el csak Nvidia chippel és azt sikeresen "átveri".
Mi az amit nem vettem észre?
Előre is köszi a segítséget.
Vince1 -
Vince1
tag
Sziasztok
Olvastam a fórumon, hogy van akinél 2800-3000 pontos a Quadrant teszt végeredménye. Az én gépemen lefuttatva kb 950 pontos eredményt ad. Mitöl lehet ez nagy eltérés? A grafikai teljesítménnyel tulajdonképpen nincsen bajom, mennek a 3d.-s jàtékok is.
Elöre is köszi a vàlaszt.
Vince1 -
Vince1
tag
Sziasztok!
Amint repülő módba teszem a készüléket, nem találja meg azt a hálózatot, amit előtte tökéletesen használt. Ezt a problémát megoldja az itt elérhető cella... update?
A romom a gyári2.3.4-es, és xTABról van szó.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv
-
Vince1
tag
-
Vince1
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Megpróbáltam feltenni az új ROMOT, de sajnos 2 különböző memória kártyával is ugyanazt a hibaüzenetet kaptam:
Formatting /data ...
Formatting /cache...
Formatting /media...
E:format_volume: mkfs.vfat failed in /dev/block/avnftl8p1 '8)
Media wipe failedMI lehet ennek az oka?
Mit kellene tennem, hogy tovább menjen a folyamat?
Előre is köszi a válaszokat.
Üdv Vince1
-
Vince1
tag
válasz kelzsoca #5103 üzenetére
A medianal ugyanúgy failed van sajnos ugyanazt írja ki, mint az előbb.
A fibasor végét véletlenül elírtam ez a helyes:
E:format_volume: mkfs.vfat failed on /dev/block/avnftl8p1 (1)
Media wipe completeItt az utolsó sort értsem helyesnek?
Az előtte lévő hibaüzenet mire utal?
[ Szerkesztve ]
-
Vince1
tag
Úgy néz ki, hogy megjavult, próbálok telepítgetni ezt azt..
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- iPad Pro 12,9 M1 256GB wifi+ cellular 12 hónap szavatosság számla
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest