Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kelzsoca
félisten
válasz sptkyle #2303 üzenetére
Frissítsd fel a szoftvert a friss verzióra, volt pár ilyen jellegű probléma, de a friss szoftver felrakása után ez az anomália aztán senkinél nem jelentkezett újra.
(#2305) prisz
Mondjuk nincs is mindenféle sz@rság telepítve, csak amit naponta használok.
Igen, ez is egy lényeges része a problémamentes használatnak
[ Szerkesztve ]
-
atravel
tag
válasz sptkyle #2303 üzenetére
Én mikor megvettem, akkor próbáltam törölni az előző tulaj profilját és a gyári beállítás nem ment. nyomkodtam a villamoson, mert emlékeztem, hogy hangerő fel plusz Power jó valamire. Hát image nélkül nem frissített, hanem mindent törölt.
Nem lehet, hogy ez történt azokban az esetekben véletlenszerűen?
Tehát ha a polcon feküdt, akkor az elméletem megdőlt. -
tjb007
nagyúr
válasz sptkyle #2747 üzenetére
Mea culpa, igazad van, előbb járt a kezem mint, hogy visszaemlékeztem volna egy keveset.
Valamelyik topikban (lehet, hogy pont ebben) kérdezte pont valaki ezt és akkor a TetherGPS alkalmazást ajánlottam neki ami pont 2 Androidos készülék GPS megosztására szolgál. Majd ha nagyon ráérek és nem felejtem el ki is próbálom, hogy működik e egyáltalán. -
prisz
senior tag
válasz sptkyle #2950 üzenetére
Biztos ez az 5 ikon? Mert 2.2 rom-nál emlékeim szerint 5-öt tudtam egy sorban elhelyezni, viszont az új 2.3 rom-nál, ha a fene-fenét eszik akkor is egy sorban 4 ikonnál többet nem tudok kidobálni az asztalra, ráadásul kisebbek is lettek az ikonok, így marha "levegősen" vannak egymástól..
-
robotx
csendes tag
válasz sptkyle #3358 üzenetére
A HDMI kimenet arra utal, hogy a jel csak kifelé megy rajta(a specifikációban a kimenet szó szerepel). Lehet hogy van olyan kínai felhasználásra gyártott tablet, ahol van hdmi input is, mivel ott a tv tuner is majdhogynem alap. Ez a termék nem hinném, hogy tudna ilyet. Szerintem az információ kicsit torzulhatott. Nem a tabletet lehet monitorként használni, hanem a taletet lehet monitoron is használni. Végülis csak egy kis ragocska .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest