Új hozzászólás Aktív témák
-
atravel
tag
jól értelek, hogy akkor nemcsak a multimédiás tartalmakat, hanem mindent, pl a launchert, meg játékokat is látod a TVn?
HDMI kábelt úgy láttam, hogy nem tartozék. Sima kábel jó hozzá, vagy valami spécit vettél?
a kijelző érzékenységéről nem olvastam egy cikkben sem. Erről tudsz nyilatkozni?
a teszt képeken láttam telepítve a TrialX-et. Jól működik a mozgásérzékelővel?
Multitouchvizualizerrel kipróbálva nem csinál olyat, mint pl a Desire, hogy két ponton érinted átellenben és mozgatod az ujjaidat elentétesen, akkor nem ott jelez, mint ahol érinted, illetve a két érintés mozgás közben bezavarja egymást. Ez a jelenség játékoknál elég zavaró és én pont szórakozásra tervezném beszerezni.
Előre is köszi, ha tudsz válaszolgatni -
tjb007
nagyúr
"Az android marketet nem sikerült frissítenem"
A régi töröld le (uninstall) majd ezt telepítsd fel helyette: [link]
(#43) Baskiria
Szerinted mennyire van értelme összehasonlítani a kettőt úgy, hogy:
1. Csak két szolgáltatónál kapható
2. 75.000 forint a listaára
3. Van akinek nincs szüksége pluszban mobilnetre (mert pl. van már egy Andrdoidos telefonja amire elő van fizetve a mobilinternet)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Politika
- Revolut
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- iPad Air 11" M1 256GB - kék, garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Microsoft Surface Go - 4415Y - 8Gb - 128Gb
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest