Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Zotya84
őstag
válasz
King Unique #234 üzenetére
Ha clean installt csinálok, akkor kb 2 óra alatt meg tudom úgy csinálni a dolgot, hogy csak pár nagyobb, de jellege okán ritkán használt program telepítése marad el - ellenben minden igényelt beállításom, böngészőm (offline!, kompletten könyvjelzőkkel, stb.) minden megtörténik ezen idő alatt, és még a tuner is újra van hangolva, és a rendszer friss. (Ja, mondtam, hogy magamnak integrálom a peccskeddek foltjait a telepítőbe? Így kapásból friss a rendszer. Az Office meg CTR, így az is frisset tölt le.)
A CU frissítése meg kb 20 percembe fájt - 24-nél állítottam le a stoppert, mert nem voltam gépnél a művelet során, de a gép utolsó speaker-csippanásából ítélve annyi idő jött ki. Erre még rá kell számolni az a kb 5 percet, amíg a telepítő letöltött, és létrehozta az iso-ját.
De SSD-re tett virtualboxban is meg van a telepítés pikk-pakk, még akkor is, ha korlátozom a CPU-t két szálra, és csak 2G RAMot adok neki. A többi trollkodására nem reagálnék.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
King Unique #234 üzenetére
Upgrade volt, nem clean install. Utóbbi meglepően gyorsan lement anno. A kreátor upgrade egy aljas időrablás, de nyilván a kövület vas sem használ a tempónak, nem beszélve a laptopról, amely már magában csak a gondot hozza asztali rendszerhez képest. Ott egy 2500k 8 giga Rammal, SSD-n 3,3Ghz-re butítva hasít, mint az állat, de tényleg. Igazából az a másik véglet, ahol látszik mennyire tökéletesen megfelel egy kvázi ma már kuka technológia a mindennapokban egy átlag usernek.
-
King Unique
titán
Egy tiszta telepítés normál esetben egy mai hardveren nyilván nem tart órákig. Illetve a kolléga keveri a build upgrade fogalmával, mivel a fórumtárs esetében eleve arról van szó. Az már tovább tarthat, de abban nyilván az ISO letöltésének ideje stb. is benne van. Illetve ennyi erővel pl. egy teljes Win 7
—►
10 upgrade sem futott le 20 perc alatt.Egyébként nyilván, de ezt vsz mindenki tudja...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
noPublicFG #220 üzenetére
Negyed órája végzett. Egyelőre el is indult szépen, óvatos örvendés van.
-
válasz
RetepNyaraB #218 üzenetére
Várj még fél órát, ha semmi, akkor gond van.
Nekem 15perc volt SSD-n. -
RetepNyaraB
veterán
Bocsi, tudom itt off picit, de mennyi időre kell számítanom a frissítés végéig? Kb egy órája megy, újraindult, 25 százalékon áll jelenleg. Első generációs i5 m450(?) lapos, 4giga rammal. Elunom az életem...
-
válasz
King Unique #197 üzenetére
Szerintem meg akkora troll, mint a huzat. Nekem is csak fél órába telt, hogy felmenjen a 10. Jó, mondjuk ha karcos a dvd, és csak 1x-es sebességgel tudja olvasni, akkor elképzelhető. De amúgy nem. Itt csak szimpla fikázásról szól. (Ugyanez volt, mikor megjelent az XP). A Dirtywindows oldalán meg le van írva, hogy miért jó a 10, aki akar, az utána megy.
Tegnap volt, hogy valaki azért szidta a LOL-t mert nem fut jól a játék, és mint kiderült P4-es alaplappal integrált vga-val használta. Ez kb. ugyanaz lehet itt is.
-
törölt tag
ESRV.EXE Application Error (0xc0000142)
Az alkotói frissítéssel jött
Megoldás a linken
-
Male
nagyúr
Nah, az AU-ban elcseszett MS Solitaire megjavult a CU-ban... vicces volt ahogy kb 5 másodperceket gondolkozott egy-egy kártya mozdításán a procit maxra terhelve
/ ez csak a teszt, mert itt látszott a legdurvábban a gond / Persze régi a noti, de valamit akkor is nagyon benéztek az AU-ban.
-
Leslie1966
senior tag
Én tegnap frissítettem, újra kellett aktiválni a Windowst és az Office-t is, de eddig simán megy semmi bug.
-
ph2012
senior tag
Skype-re a Windows appját használom és nem a telepített Skype-ot. A hanggal gond volt a legutóbbi használatkor. Nem lehet, hogy a 1703-as frissítés miatt van? Eddig nem volt probléma és akkor is a Skype előzetes verzióját használtam.
Nálatok minden rendben a Skype hangjával?
-
ribizly
veterán
Sziasztok!
Kérdések:
Ezt a kis pajzs icon-thogy a fenébe lehet eltüntetni?
Miért került ki a gép az alap workgroup-ból?Ezekre tud valaki választ adni?
Előre is köszi!
Hali,
Gyuri -
Pano
addikt
Szerintem a Windows XP szar, én inkább DOS párti vagyok. Soha nem omlik össze, nincs benne felesleges csicsa, mindent tud, amit kell. A laptopom összehasonlíthatatlanul sokkal jobban bírja akksival. Én nem tudom, hogy ezt XP alatt miért nem lehetett megcsinálni, mennyivel többet zabál már! Előre lépés mi? Vicc, ez is jobb volt régen.
A programok is beton stabilan futnak, nincs megakadás, lefagyás, semmi!Netezésre meg itt van a telefonom, kínlódjon az új Windowsokkal az, akinek hat anyja van, semmi értelme!
Ahogy Bödőcs Tibor is mondotta volt, hogy vannak magasabb hegyek, mint a Kékes, csak semmi értelmük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest