Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Zotya84

őstag

válasz King Unique #234 üzenetére

Ha clean installt csinálok, akkor kb 2 óra alatt meg tudom úgy csinálni a dolgot, hogy csak pár nagyobb, de jellege okán ritkán használt program telepítése marad el - ellenben minden igényelt beállításom, böngészőm (offline!, kompletten könyvjelzőkkel, stb.) minden megtörténik ezen idő alatt, és még a tuner is újra van hangolva, és a rendszer friss. (Ja, mondtam, hogy magamnak integrálom a peccskeddek foltjait a telepítőbe? Így kapásból friss a rendszer. Az Office meg CTR, így az is frisset tölt le.)

A CU frissítése meg kb 20 percembe fájt - 24-nél állítottam le a stoppert, mert nem voltam gépnél a művelet során, de a gép utolsó speaker-csippanásából ítélve annyi idő jött ki. Erre még rá kell számolni az a kb 5 percet, amíg a telepítő letöltött, és létrehozta az iso-ját. :)

De SSD-re tett virtualboxban is meg van a telepítés pikk-pakk, még akkor is, ha korlátozom a CPU-t két szálra, és csak 2G RAMot adok neki. A többi trollkodására nem reagálnék.

Új hozzászólás Aktív témák