- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hamarosan mind begombázunk?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Zotya84 őstag válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetéreHa clean installt csinálok, akkor kb 2 óra alatt meg tudom úgy csinálni a dolgot, hogy csak pár nagyobb, de jellege okán ritkán használt program telepítése marad el - ellenben minden igényelt beállításom, böngészőm (offline!, kompletten könyvjelzőkkel, stb.) minden megtörténik ezen idő alatt, és még a tuner is újra van hangolva, és a rendszer friss. (Ja, mondtam, hogy magamnak integrálom a peccskeddek foltjait a telepítőbe? Így kapásból friss a rendszer. Az Office meg CTR, így az is frisset tölt le.) A CU frissítése meg kb 20 percembe fájt - 24-nél állítottam le a stoppert, mert nem voltam gépnél a művelet során, de a gép utolsó speaker-csippanásából ítélve annyi idő jött ki. Erre még rá kell számolni az a kb 5 percet, amíg a telepítő letöltött, és létrehozta az iso-ját.  De SSD-re tett virtualboxban is meg van a telepítés pikk-pakk, még akkor is, ha korlátozom a CPU-t két szálra, és csak 2G RAMot adok neki. A többi trollkodására nem reagálnék. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Futás, futópályák
- Gumi és felni topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3869
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest