Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
én a szolgáltatásfrissítések halasztásával várom, az előzőnél bejött és fél évvel később önszántamból frissítettem, addig csak biztonsági frissítések jöttek rá
Mondjuk arra nem emlékszem, hogy gpeditben ezti s külön be kellett-e kapcsoni (szerk: hm nincs nálam bekapcsolva) [link]
Reboot kell utána vagy gpupdate parancs.
Elvileg a véres éles béta helyett egy szinttel stabilabbra vált így, Current Branch helyett Current Branch for Business ágon lesz. Home verziónál valsz a szívás marad, vagy valami registry mókolás.
-
t72killer
titán
Az a baj, hogy kb évente jön egy ilyen nagyfrissítés. Az Anniversary-t még nem hevertem ki - még mindíg fagyogat az egyik gépem, ha USB-eszközt teszek az előlapi csatiba - erre tessék, itt az új fícsör-csomag. És említés sincs hibajavításokról, csak csilivili hülyeségekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi