Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minitablettel készül a Huawei
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ez az árnyék valójában egy minimális vékony "keret", ami egyrészt a 10-esnél is megvan az éppen aktív ablaknál, másrészt olyan nagyon sokat nem ér. Utóbbiban sokkal jobb az új Alt+Tab ablakváltás, illetve a Win+Tab feladatnézet. Főleg utóbbi a hasznos. Valamint akkor még ott vannak a virtuális asztalok stb. Szóval ez a használhatóság dolog azért kissé mese, mármint hogy az újabbak nem érték el azt a szintet. Számomra az előbbiek miatt sokkal kényelmesebb a 10-es. Illetve pl. a Start menübe is tudok mappa, program ikonokat csempeként kipakolni, sőt az egészet akár full screen módban is használni. Valamint tudom csoportosítani az elemeket, amik megint komfortossá teszik a használatot. Ezáltal pedig a desktopot sem kell teleszemetelnem ikonokkal, mert pl. a tálcára sem fér ki minden.
Az egységes dizájn meg olyan, hogy nem mindenki a pixeleket, meg az ikonokat méregeti, főleg ha éppen aktívan és komolyabban használja a rendszert. Bár vsz lehetne ezen a flat dizájnon még mit csiszolni, de összességében egy kellemes és modern megjelenésű OS érzését kelti. A 10-esben a sötét téma, vagy éppen a CU-ban ez az új éjszakai mód megint hasznos dolgok.
-
Syl
nagyúr
Annyit fűznék hozzá, hogy én szeretem a keret nélküli ablakokat. (Tudom, ellent mond a win7 tetszési indexemmel, de mégis
) Linuxon például olyan témát használok, aminek nincs kerete. (Persze itt meg tudták oldani, hogy ennek ellenére ne egy pixelt kelljen eltalálni az egérrel, ha méretezni akarom az ablakot) Az árnyék viszont nekem fontos. Más méret és erősség az aktív és más a háttérben lévő ablaknál. Hogy messziről ránézve is azonnal világos legyen melyik ablak hol van.
-
t72killer
titán
Ipari környezetbe ezek a hibajavítás helyetti fícsör-baromságok totál kontraproduktívak. Nem tudom, vállalati környezetben hogy menne a frissítés (hacsak nem LTSB, akkor késve, de azonak is lenyomják a torkán), de hóttziher, hogy a napi munkához nem fog az r=1 sopánka paint3D-t meg áttervezett start-menüt kérni az Auto/Archicad-jéhez + Outlookjához.
Cégesen kíváncsi leszek, milyen irányba lépünk, ha lejár a win7 támogatása, az LTSB-vel az a gond, hogy pro-kat használunk, nem enterprise-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- iGO Primo
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Windows 11
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ford topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest