- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
válasz
King Unique #234 üzenetére
Ha clean installt csinálok, akkor kb 2 óra alatt meg tudom úgy csinálni a dolgot, hogy csak pár nagyobb, de jellege okán ritkán használt program telepítése marad el - ellenben minden igényelt beállításom, böngészőm (offline!, kompletten könyvjelzőkkel, stb.) minden megtörténik ezen idő alatt, és még a tuner is újra van hangolva, és a rendszer friss. (Ja, mondtam, hogy magamnak integrálom a peccskeddek foltjait a telepítőbe? Így kapásból friss a rendszer. Az Office meg CTR, így az is frisset tölt le.)
A CU frissítése meg kb 20 percembe fájt - 24-nél állítottam le a stoppert, mert nem voltam gépnél a művelet során, de a gép utolsó speaker-csippanásából ítélve annyi idő jött ki. Erre még rá kell számolni az a kb 5 percet, amíg a telepítő letöltött, és létrehozta az iso-ját.
De SSD-re tett virtualboxban is meg van a telepítés pikk-pakk, még akkor is, ha korlátozom a CPU-t két szálra, és csak 2G RAMot adok neki. A többi trollkodására nem reagálnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpársportok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Linux kezdőknek
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest