Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
Szia!
Érdemes lenne itt megpróbálnod:
http://www.mobilx.hu/laptop/tablet/tablet-kiegeszit/vodafone-smart-tab-multimedias-dokkolo.html
Most sajnos úgy látszik nincs készleten, de érdemes rákérdezni, mert nemrégiben volt és pick pack pontos szállítással együtt is olcsóbb, mint a gigatelnél alapból!Joe: Lenne hozzád is egy kérdésem, feldobtam a frissített ICS-t, amiben már megy a bluetooth is és kipróbáltam vele egy BT-s egeret, ami alapból megy is, de az egér jelzés nem jelenik meg, ezt lehet választani?
Valami ilyesmire gondoltam, mint ebben a videóban:
http://www.youtube.com/watch?v=1yPvF32Dt0QKöszi!
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
ma A ZTE által gyártótt táblagépen Honeycomb fut, hardvere erős; a gép nem tökéletes, de árához képest elképesztően jó.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest