Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• glaci

őstag

Sziasztok!

Remélem nem gond, hogy az utóbbi 2 napban szinte csak én írkálok ide. :B

Próbáltam sokat visszaolvasni (bár 2 hónapja már eleve szinte mindig idejárok szabadidőmben olvasni), és tanácstalan vagyok.
    Nekem jelenleg még a gyári v03a HC van fenn a kis 7 -esemen. Terveztem, hogy ha Joestone teljesen elkészül a CM9 -el, vagy a CM10 -el, akkor lecserélem. De nem tudom, hogy a néhány még egyenlőre hiányzó funkció ellenére is nem-e lenne jobb vállasztás már most frissíteni. Sajnos nem vagyok vele teljesen tisztában, hogy miben jobbak az új rendszerek a stabilitáson kívül. (Sokat olvastam, hogy másoknak a HC szórakozott. Nekem szerencsére eddig csak 1* indult újra. Kopp-kopp ...)
    Közben találtam arról is információt, hogy Joestone "mester" foltozgatta régebben a gyári HC -t is, aminek köszönhetően az stabilabb lett, tovább üzemelt akksiról, és pl. kezelte mindkét CPU magot. :C :R
    Így most azon agyalok, hogy várjak még és majd késöbb legyen a JB vagy az ICS (ahogy eredetileg is terveztem) vagy lépjek már most. És ha most, akkor a majdem kész új rendszerek valamelyike (De melyik? Mi a külömbség?), vagy a Joestone álltal "feltunungolt" teljes fonkcinalitású HC egyelőre és majd késöbb az újak, ha elnyerik végleges formájukat.

Gondolom tök hülyének tűnök, de sajnos Droidban semmi tapasztalarom nincsen, a kis Tabot viszont már most is nagyon szeretem, így vigyázni akarok rá és okosan szeretném karbantartani, hogy sokáig hűséges társai lehessünk majd egymásnak. Így aztán sajnos nagyon tanácstalan vagyok. :F

Ezért szívesen fogadok minden hasznos információt és jótanácsot, ami segíthet nekem, hogy könnyebben meghozhassam ezt a számomra nehéz döntést!

Előre is köszönöm Nektek! (És bocsánat, hogy megint ilyen hosszút írtam. Remélem azért lesz majd, olyan is aki elolvassa és tud érdemben segíteni.)

Laci

Új hozzászólás Aktív témák