Új hozzászólás Aktív témák
-
vivike77
tag
Érdekes dolog visszatettem Windows 7-be az alapértelmezett OS-t win 7-re így márt alapban a 7-es rendszertöltője jött be
-
vivike77
tag
Sziasztok hát most nem tudtam válaszolni, de látom azért akadt válaszadó
Nekem megy a wlan sőt még a híd kötés is mivel én a megosztott netet osztom tovább. A kikapcsolás bonyolult volt nekem is! ctrl+alt+del és akkor megláttam a kikapcsoló részt..... Ami érdekes nekem még 1xsem kapcsolt ki normálisan..... -
kmisi99
addikt
Én hétfő este felpakoltam virtual boxal és nagyon jól ment bár kíváncsi leszek egy kiforrottabb verzióra ez elég "fura"
-
RakottK
csendes tag
Na én is feltraktam most egy fél órája kb. Csak van egy-két dolog, ami nem tiszta. Hol lehet kikapcsolni, vagy restartolni? XD Nem találtam, csak logoff van a startmenünél, ha a nevemre kattintok. A másik meg, hogy Total commandernél nem lehet menteni a beállításokat, mint mikor az UAC be van kapcsolva, pedig offoltam az első indításnál. Meg másolásnál is mindig rá kell menni, hogy rendszergazdaként. Valaki tud ezekre megoldást?
-
Воланд
titán
válasz
callmeakos #2 üzenetére
VMWare
Amúgy meg ha tiszta telepítést akarsz, akkor ki kell írni.
Szerk.: Az íráshoz: Developer Preview, túl sok végkövetkeztetést ebből nem lehet levonni a végleges változatot illetően.
Itten van az új dual boot menü.
-
callmeakos
veterán
Annyit kérdeznék, hogy mégis hogy lehetett elkezdeni a telepítést? az iso fájlt be Daemon Toolsba vagy ki lett írva dvd-re vagy mi? mert én még mindig nem jöttem rá, addig meg nem akarom letölteni....
-
atidzsiforc
őstag
En virtualboxxal probaltam felrakni, de 45% korul befagyott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest