- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mielőtt félreértésbe esnél, nekem semmi bajom Abu technikai magyarázataival, én nem kérdőjeleztem meg szakmai hozzáértését. A baj az elfogultságával van, és azzal, hogy szinte egy vallási szektát hozott létre, az atizmust, melynek úgy tűnik Ő lett it a főpapja.
És mivel sok információ birtokában van, azok ügyes felhasználásával könnyedén tudja terelgetni az itt felgyülemlett hívőket, akik közt sok a tizenéves, könnyen befolyásolható barát is.
Egyszerűen túlzásnak tartom, hogy rengeteg felhasználó antikrisztusként kezeli az nv-t, az ati pedig maga a megváltó.
Csakhogy egy példával jöjjek, az általam preferált játékokban vegyük a 4890-et. Jó kis kártya, de a gtx 275 gyorsabb nálla, ha nem is sokkal, de gyorsabb, és a legolcsóbb modelleket nézve, még olcsóbb is 300 forinttal. Bár általánosságban véve vehetjük ezeket egyenlő tudású kártyáknak, és mint látjuk (na persze csak ha akarjuk) az áruk is egyenlő.
A következő a 4870 legyen, ez is remek kis kártya, előszeretettel ajánlom mindenkinek, de a gtx 260 bizony itt is jobb. Persze elhanyagolható a különbség. Viszont most, hogy a 4870 olcsóbb lett, ez bizony 5K-val drágább, de ez a 30-40K közötti kategória még az, ahol ez beleférhet, lejebb már nem.
(#114) CptMisi
Jó lenne ha lenyomná, de azok a kártyák amik jönni fognak, nem a 4800-as család ár szintjébe esnek. A 100K és a 80K nem fenyegeti a 40K-s mezőnyt, ha később jönnek a 60K-s kártyák, még azok sem. Ha jönne valamilyen kártya 45K körül az lenyomná az árakat, de az nem valószínű. Amiknek az ára csökkenhet első körben az a 4870x2, gtx285-295. Aztán majd meglátjuk mi lesz, de reméljük, hogy valami jó fog kisülni a dologból.
A 4850 szintén egy árban mozog a gts250-el és teljesítményük is egálnak mondható. Amiket én néztem ott a gts250 volt a gyorsabb.
Alsóbb kategóriákba nem érdemes menni, ha játékról van szó mert azok a kártyák már kevésnek bizonyulhatnak. A 4770-re pedig a magyarországi helyzet miatt nem érdemes egy szót sem pocsékolni, hisz ez a 100 dollár alatti kártya nállunk 30K-ba kerül.
Nem értem miért állítottam teljes valótlanságot?
Egyébiránt köszönöm, hogy kiálltál Abu mellett, de hidd el megtudja Ő magát védeni.
Egyébként én nem mindíg az ellentétét próbálom mondani a dolgoknak, hanem az igazat.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Sapphire mindenféle hírverés nélkül dobta a szorítóba az új Radeon modellt.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest