- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ugy inditod, mintha vitatkoznal velem, de nem latom, hogy hol nem ertunk egyet. Talan ott, hogy szerinted eloszor kellene 'elvenni' a nok 'elojogait', es utana gondolkozhatnank a diszkriminaciorol -- szerintem meg nem. (A sved, nemet, angol helyzettel en is elegge kepben vagyok.) Ezt a 'magyarozast' meg utalom, kb. az egyetlen tenyleg jellemzo 'magyaros' szokas a magyarok szidasa.
A babafurdetes-dolog tenyleg vicces, Magyarorszag szinte az egyetlen hely, ahol az elso 1-2 hetben is furdetik a babat, pedig az mindenkinek jo, csak a babanak nem
-
válasz
Stauffenberg #52 üzenetére
Konkretan az a hsz volt az, amit mar el se akartam hinni. Ilyen nem letezhet.
-
Feltetelezhetoen igen, mert neki (es a gyerekeinknek) is jobb lesz, ha a csokken a diszkriminacio altalanos szintje. Tekintve hogy az egyenjogusag kb. mindenhol az altalanos eletminoseg novekedesevel jar.
(Eloszor azt akartam irni, hogy 'te szerencsetlen hulye', de ez megse jarja itt a forumon.).
-
válasz
Stauffenberg #18 üzenetére
Raadasul olyan helyzetekben, ahol mar nem varhato gyerek (pl. 50 eves noknek), ott is alacsonyabb a nok fizetese azonos munkakorben. Ugyanugy, ahogy egy szinesborunek vagy egy ciganynak is.
Es sokan azt is forditva nezik, hogy nem azert keres a ferfi tobbet, mert a no marad otthon a gyerekkel, ha epp beteg -- hanem azert marad otthon inkabb a no, mert a ferfi karrierjet sokan alapbol fontosabbnak tartjak, o keres tobbet, satobbi.
Egyebkent erdemes megnezni, hogy a ferfiak reszvetele a csaladi eletben/gyereknevelesben/haztartasban es a nok egyenjogusaga pozitivan korrelal az orszag eletszinvonalaval es az elegedettsegi mutatokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest