- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Dehogy vitatkozom. Nem csak egy vélemény/tapasztalat/élettapasztalat ha így érezted, akkor bocs erről szó nincs.
Figyelj tény, hogy ez van. Nem magyarozás, hanem tény. Saját bőrömön érzem ebben a két hétben is.
Ez kellemetlen, és mint előbb a diszkrimináció a szocializációban, úgy a szerinted "magyarozás" ebben a mondandóban csepp a tengerben, nem ez volt a lényeg.
Talan ott, hogy szerinted eloszor kellene 'elvenni' a nok 'elojogait', es utana gondolkozhatnank a diszkriminaciorol -- szerintem meg nem. (A sved, nemet, angol helyzettel en is elegge kepben vagyok.)
Talán ha itt tartunk szerintem ne Te akard megmondani, hogy szerintem mi van, ha lehet, el tudom dönteni én is. Köszi.
Ezt is rosszul látod. Az, hogy nyugaton a nők ezt az egyenjogúságot elérték nem úgy történt mint a nagy magyar gulyás szocializmusban az öt éves terv, hanem úgy, hogy a nők maguk is rájöttek, hogy csak akkor működik, ha Ők is akarják, nem pedig megkapják. És képzeld sikerült. Ellentétben pl: Magyarországon.
Ennek nem az a módja amit Te teljesen tévesen kiolvastál a mondandómból.
Ha nem sértelek meg na akart megmondani, hogy szerintem mi lenne ha... Köszi
Tolunk nyugatabbra is van, termeszetesen. A skandinav orszagokban kezd lassan eltunedezni. Del-Europaban meg aztan... hajaj.
Hát konkrétan Finnországban/Svédországban benne van az alkotmányban az egyenjogúság intézménye, annyira, hogy ezt be is tartják. A düledezés, megvolt a 70-es években. Dániában egyértelműen nem létezik ilyen. Németország keleti fele még megreformálandó, nyugaton régen nincs ilyen, sorolhatnám még.
Olaszország elég délen van? Ott is igen jól működik ez az intézmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- World of Tanks - OFF topic
- Android szakmai topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Garmin fenix 2
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest