Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Ezek a házak nem épp nagyteljesítményű konfig alá lettek tervezve. Szerintem az való abba aminek maximum egy 300W-os táp elég. HTPC-nek, irodai gépnek való ez, egyszerűen nem tudsz lehűteni 400-500W-ot sehogy ekkora helyen. Vannak a Lian-Li-nek ITX-es házai, amibe már valami izmosabb rendszer is belefér, mondjuk abba sem raknék csúcs vga-t, esetleg külső radiátoros vízzel.
Nekem a Lian-Li-k a kedvenceim az összes márka házai közül, habár vannak jobb elrendezésűek de külsőre elmaradnak. Most pár éve már egy v-358-at használok, kissé bevizesítve: [link] [link]
-
törölt tag
Nekem bár nem ITX-hez, de volt két Lian Li házam is, egy PC-A10 és PC-A05N. Majdnem lett egy PC-C60 is (ebben például adtak a csavarokra), de akkorra már nem éreztem azt, hogy megéri a felárat ez a márka. Hagytam, hogy elcsábítson a Fractal 605 a minimál előlapjával és a fekete-fehér belsejével.

(#16) lezso6: Haha, azt is nézegettem, még mielőtt eldöntöttem volna, hogy fekvő házat veszek.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Sorozatok
- Steam Deck
- Monitor hiba topik
- New World - az új Amazon MMORPG
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)