- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

trufa12 addikt Hát ebbe sem épít az építész gamer gépet... 
 Ilyen idióta konstrukciót is rég láthattunk . De egy hót fapados filmezős, netezős pc-nek tökéletes.Bár amúgy meg bűn ronda. 
- 

Ed3r_X_ nagyúr 
- 

szab.tam nagyúr felülről pár lyukat kell alkotni. 
 6-os hss fúrószál, és hajrá.... a gyártók azért félnek a passzív hűtésre szánt felső rácsozattól, mert a porfóbiások még többségben vannak. 
 akik ugye attól félnek, hogy a por felülről "beesik".közben a gravitációs légáram miatt alulról és oldalról sokkal több por bejut működés közben, mint kikapcsolt állapotban felülről. 
 a ventik miatti cicákól meg ne is beszéljünk...
- 

#72042496 törölt tag válasz  Sanchez638

üzenetére Sanchez638

üzenetéreHa részben berendezési tárgyként tekintesz rájuk, akkor a kisebbeké talán nem olyan vészes. A nagyobbaké már más tészta. A jómúltkor úgy kezdtem el nézegetni, hogy egy újabb Lian Li házat akarok, de a C60-ra végül még így is azt mondtam, hogy bekaphatják.  Különben is jobban tetszett a Fractal. Különben is jobban tetszett a Fractal.
- 

Televan74 nagyúr válasz  Sanchez638

üzenetére Sanchez638

üzenetéreNekem volt már házam a gyártótól.Legalább nem gagyi gamer házakat adnak marha drágán.  
- 

#72042496 törölt tag válasz  Sanchez638

üzenetére Sanchez638

üzenetéreHát, hogy nem felebaráti szeretetből gyártják a házakat, az egyszer biztos!  
- 

Sanchez638 addikt A márkának tetszenek a házai, de szerintem ők is pénzhajhászok  . .
- 

Ijk nagyúr Ezek a házak nem épp nagyteljesítményű konfig alá lettek tervezve. Szerintem az való abba aminek maximum egy 300W-os táp elég. HTPC-nek, irodai gépnek való ez, egyszerűen nem tudsz lehűteni 400-500W-ot sehogy ekkora helyen. Vannak a Lian-Li-nek ITX-es házai, amibe már valami izmosabb rendszer is belefér, mondjuk abba sem raknék csúcs vga-t, esetleg külső radiátoros vízzel. Nekem a Lian-Li-k a kedvenceim az összes márka házai közül, habár vannak jobb elrendezésűek de külsőre elmaradnak. Most pár éve már egy v-358-at használok, kissé bevizesítve: [link] [link] 
- 

Johnnyxy27 aktív tag Első ránézésre az jutott eszembe róla, hogy egy minibárhűtő extrákkal. A teteje miért nem lyukacsos? A meghajtók miért felülre kerültek? 
- 

Analog303 tag Nem szép,de legalább logikátlan...next! 
- 

burriebonz tag Amúgy én is azon spekuláltam hogy nem lett e volna jobb ha alulra megy az adattár rész, fent meg esetleg egy egybevizet be lehet préselni.  Fene tudja. Fene tudja.Jó hát akkor a teteje már nem elég "letisztult" ha rács van rája tevődve!  
- 

#72042496 törölt tag Nekem bár nem ITX-hez, de volt két Lian Li házam is, egy PC-A10 és PC-A05N. Majdnem lett egy PC-C60 is (ebben például adtak a csavarokra), de akkorra már nem éreztem azt, hogy megéri a felárat ez a márka. Hagytam, hogy elcsábítson a Fractal 605 a minimál előlapjával és a fekete-fehér belsejével.  (#16) lezso6: Haha, azt is nézegettem, még mielőtt eldöntöttem volna, hogy fekvő házat veszek.  
- 

válasz  #72042496

üzenetére #72042496

üzenetéreSzerintem direkt csinálják ilyenre, Lian Li-nél a csavarfej láthatósága minőséget jelent.  Anno nagyon szerettem ezeket a házakat, nem sok hiányzott, hogy ilyenem legyen ITX-hez, de aztán elvetettem, mert mindig ott volt az alábbi problémák valamilyen kombinációja: - limitált VGA hosszúság (< 20cm, csak vicc VGA-k jöhetnek szóba) 
 - limitált táp hossz (< 140mm, moduláris tápot felejtsd el)
 - limitált CPU hűtő magasság (60-80cm, de ez még nem lenne túl nagy gond)
 - rossz szellőzés
 - (relatíve) magas árRáadásul passzív moduláris táppal akartam, na így végképp ugrott az egész Lian Li. Így jár aki egy halk, s relatíve bika konfigot akar ITX-be.  De végül megtaláltam az igazit, kompakt méretben, minimális kompromisszummal, ráadásul olcsón. De végül megtaláltam az igazit, kompakt méretben, minimális kompromisszummal, ráadásul olcsón.
- 

#72042496 törölt tag Alighanem évekkel ezelőtt is írtam már, hogy az előlapon a látható csavarfej ilyen kategóriában gáz. A Fractal 605-ösben még az ajtó mögött sem látszik, de például a Wesena is meg tudta normálisra csinálni. Nekem a Lian Li utóbbi házai nagyon nem tetszettek, de ez a mostani a csavarfejeket leszámítva szerintem rendben van. szerk.: Most nézem, az oldallapot is hat csavar fogja... nem azért, de manapság ezek elég proli megoldások, egy Lian Li-től nem ezt várnám.  
- 

válasz  burriebonz

üzenetére burriebonz

üzenetéreSzvsz egy normális ház 20-30k (75-100 euró) között szokott lenni árban, alatta nehéz jót találni. 
- 

Televan74 nagyúr Ez majdnem olyan mint a PC-Q07,csak USB3 -as és a bekapcsoló gomb máshol van.Na jó ezen nincs 5,25" hely,és van rajta füles és mic csatlakozó.  
- 

Ed3r_X_ nagyúr Ha a fizika törvényeit vették volna alapul, akkor a tető is lyukacsos lenne. 
- 

zzola titán Draga... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- További aktív témák...
- ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB EXTREME - 6 év Alza garancia - 2031.04.18.
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
- Corsair HX1200 1200W Platinum Moduláris Tápegység
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- Corsair SF600 600W Gold SFX Moduláris Tápegység
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Attól nem lesz gyorsabb.
 Attól nem lesz gyorsabb. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)