Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
válasz
Teréz Atya #9 üzenetére
Nem repültem kint, mert van Hubsanom, a Parrot Beboppal meg nem lehetett repülni. Volt még a két racer az RDS-es srácoknál, de azokkal sem lehetett, pedig az egyik egy RS2205-ös Emax volt. Emiatt el is kezdtem agyalni, hogy honnan van ez a rengeteg drón. Akkor a Drone Prix is egy modellbolt? Mert volt ott vagy 50 akksi, egy csomó Hubsan, 2 racer, egy valamilyen JJRC (talán H11C), szóval gondolom nem a magánemberek adták össze.
Igazából egyre több az ilyen drónokhoz köthető szervezet és néha nem tudom már elválasztani ki-kicsoda, ugyanis van a:
- Drón Hungary
- FPVRace Hungary /versenyzők/
- Drónszövetség /központi szervezet/
- RDS /szimulátor fejlesztők/
- Drone Prix
- modellboltokból vagy 10
- A Robotika show is külön van?Szóval kezd összefolyni az egész
Viszont az RDS-el játszottam, volt új pálya, de rém béna voltam benne
Mindennek nekimentem, szóval tulajdonképpen igazoltam a "jó híremet"
Viszont a Flysky FS-i10 táv nem rossz, lehet veszek egyet.
A másik csarnokban volt egy stand ahol lehetett forrasztani, egy pillanatra elgondolkodtam, hogy megkérem őket, hogy forrasszanak a Nighthawkon, mert nálam volt
Viszont végre ki lehetett próbálni a Vr szemüveges cuccokat, az Oculus jó volt, a többi viszont gyenge. Ja és volt Wizards of WOR is, gyerekkorom nagy "szerelme"
-
Teréz Atya
senior tag
A h8 mini a legjobb kapudrog a kopterek vilagaba. A lapjat felhasznaltam egy egy szammal nagyobb gepben, nagyobb motorokkal es gond nelkul megy.
@ Jackal2 - el tudom kepzelni
:
- He sracok, szeretnek egy osszehasonlito tesztet irni. Igazabol az erdekel, mennyire birja a vaz az utkozest. Haho, valaki! Senki? -
válasz
Teréz Atya #5 üzenetére
eachine h8 mini
-
Jackal2
senior tag
válasz
Teréz Atya #5 üzenetére
Voltam kint, jó volt, repülhettél Hubsan X4-el, illetve volt egy Parrot Bebop is, akkor mikor ott jártam bedobozolva, illetve két Emax vázas racer, de az az RDS-es szimulátor mellé volt csak úgy kitéve. Pedig azokat megjárattam volna ott a kinti füves réten, ami a csarnok előtt volt.
-
Nem foglaltak le egyet se?
-
Én is nagyon élveztem! Kolegák pikkpakk epmagyarázták mi merre hány óra és már vezethettem is egy dront. Belelkesedtem, hazajöttem és rendeltem egyet magamnak.
köszönöm, nagy élmény volt!
-
Dr. Akula
félisten
Ilyen nem volt?
-
Nuada herceg
őstag
Én ott voltam, kipróbáltam, b@szottul tetszett!
Meg is dicsértek a szervező "kollégák", hogy ügyesen reptetem a masinát.Egy élmény volt, köszönöm!
Minden elismerésem az övék, fárasztó egy napjuk lehetett a mai, annyit ott ugrálni a drónok után, meg segíteni nekünk, a hozzá nem értő próbálkozóknak! -
Teréz Atya
senior tag
Hehe, H8 mini befigyel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egyedi építésű FPV versenydrónok, és a látogatók által is vezethető mikrodrónok is ellátogattak az eseményre.
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest