Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Nem repültem kint, mert van Hubsanom, a Parrot Beboppal meg nem lehetett repülni. Volt még a két racer az RDS-es srácoknál, de azokkal sem lehetett, pedig az egyik egy RS2205-ös Emax volt. Emiatt el is kezdtem agyalni, hogy honnan van ez a rengeteg drón. Akkor a Drone Prix is egy modellbolt? Mert volt ott vagy 50 akksi, egy csomó Hubsan, 2 racer, egy valamilyen JJRC (talán H11C), szóval gondolom nem a magánemberek adták össze.Igazából egyre több az ilyen drónokhoz köthető szervezet és néha nem tudom már elválasztani ki-kicsoda, ugyanis van a:
- Drón Hungary
- FPVRace Hungary /versenyzők/
- Drónszövetség /központi szervezet/
- RDS /szimulátor fejlesztők/
- Drone Prix
- modellboltokból vagy 10
- A Robotika show is külön van?Szóval kezd összefolyni az egész
Viszont az RDS-el játszottam, volt új pálya, de rém béna voltam benne
Mindennek nekimentem, szóval tulajdonképpen igazoltam a "jó híremet"
Viszont a Flysky FS-i10 táv nem rossz, lehet veszek egyet.A másik csarnokban volt egy stand ahol lehetett forrasztani, egy pillanatra elgondolkodtam, hogy megkérem őket, hogy forrasszanak a Nighthawkon, mert nálam volt

Viszont végre ki lehetett próbálni a Vr szemüveges cuccokat, az Oculus jó volt, a többi viszont gyenge. Ja és volt Wizards of WOR is, gyerekkorom nagy "szerelme"

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Androidos tablet topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Foxpost
- Synology NAS
- Milyen alaplapot vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- HP DesignJet T525 24" (A1) nagyformátumú plotter állvánnyal, újszerű állapotban, Wi-Fi-s
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Autós kamera eladó
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Nem repültem kint, mert van Hubsanom, a Parrot Beboppal meg nem lehetett repülni. Volt még a két racer az RDS-es srácoknál, de azokkal sem lehetett, pedig az egyik egy RS2205-ös Emax volt. Emiatt el is kezdtem agyalni, hogy honnan van ez a rengeteg drón. Akkor a Drone Prix is egy modellbolt? Mert volt ott vagy 50 akksi, egy csomó Hubsan, 2 racer, egy valamilyen JJRC (talán H11C), szóval gondolom nem a magánemberek adták össze.
Mindennek nekimentem, szóval tulajdonképpen igazoltam a "jó híremet"