- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Még annyit, hogy az SLI és a CF a 4K-val jelentősen módosult. Maga a 4K-s frame buffer és az esetleges másolandó egyéb pufferek nagyok, így az SLI-nél 500 MB/s, míg a CF-nél a 900 MB/s adatátvitel kevés. A 4K-s implementációk azt csinálják, hogy bizonyos adatok másolására a hidat veszik igénybe, míg egyes adatokat előbb a rendszermemóriába másolnak, amelyeket a másik GPU átmásolhat magának. Ez okozza azt, hogy a 4K-nél a normál CF és az SLI skálázási nehézségekkel küzd, illetve nehéz kontrollálni a frame pacinget is.
Pont ezért került bevezetésre az XDMA, ami egy speciális multi-GPU-ra kifejlesztett DMA motor. Ez eldobja a hidat, mert az lassú, és a PCI Express csatornát használja adatmásolásra, közvetlenül, a rendszermemóriába másolás nélkül. -
MPowerPH
félisten
Hianyossag alatt nem csak a mukodeset ertem. Sajnos nekem CF-el eleg sok helyen akadt problemam. Nehol a HUD hibaja, nehol a lag miatt nem tudtam hasznalni. A mikrolag hatvanyozottan igaz, aminel nincs rosszabb. SLI-vel meg nem talalkoztam ilyennel.
Egyebkent az 50-60%-os skalazodas is elegge karcsu...
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- Fűnyíró topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest