Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Williamgrant

nagyúr

válasz bandi0000 #138 üzenetére

Sejtettem hogy ezt fogod írni, mert nem írtam végig a mondatod, viszont pont hogy beleírtam a hsz-be az érved.

"az én szokásaimmal negyed évente beégne, "
    Négy kilences az esélye annak, hogy a te szokásaiddal SEM égne be a panel, de mindegy. :)

"Azért vannak a tesztek hogy akik olyan csórók, hogy nem tudnak/nem akarnak venni tv-t tesztelgetésből, azok az alapján döntik el, "
    Abszolút igazad van, nem gondolom hogy ne tudnád eldönteni mi felel meg neked és mi nem, azt nem hiszem el hogy olyan felhasználó lennél, akinél ez a probléma úgy ahogy gondolod előjönne.

"de viszont érthető okokból azt se akarom, hogy kifizetek érte egy valag pénzt, és pár héten belül elkezd fáradni az anyag és romlani a képminőség"
    Kérdés hogy akut hiányzik-e a TV neked most, mert lehet jobban járnál ha egyszerűen várnál egy kicsit. Akár Black Friday akcióra vagy hasonlóra, ahol drasztikusan olcsóbban is van esély szerezni egyet. :K
    Mert ennyi pénzért úgysem kapsz tökéletes cuccot, akkor már miért vennél egyet ami a beégési sok talánt leszámítva jóval gyengébb összhatást ad, ugyanúgy drágán?

Új hozzászólás Aktív témák