Új hozzászólás Aktív témák

• Menthirist

veterán

válasz interstate76 #56 üzenetére

Számomra totál nem arról szól a látvány csak hogy hű de csillog, stb. Arról a hangulatról amit nyújt. Amikor igazi ködben kell sétálni, amikor a lenyugvó nap sugárzik az esős aszfalton, és így kocsikázok, vagy amikor tényleg gyönyörű napsütésben sétálok a városban a karakteremmel (amikhez hozzátartozik a megfelelő fény-árnyék minőség, a GI, textúra, stb), stb. És igen, hozzátartozik a mozgás folyamatossága. Hogy amikor jobbra nézek, akkor azt folyamatosnak lássam, vagy amikor gyorsan megfordulok. Ezek mind olyan dolgok amik nem csak hogy fél órás élményt nyújtanak, hanem folyamatosan emelik a játék hangulati faktorát.

"nem emiatt játszol vele két év múlva"
    Nem egy, nem két olyan játék van, amibe "kikapcsolódásképp" megyek vissza. Nem azért mert konkrétan ki akarom játszani az egészet újra, hanem mert kikapcsol. Ilyen a Dragon Age Inquisition-ben Stormcoast, Watch Dogs-ban eső után autókázni, vagy épp Dead Island legelején a turistaparadicsom. Utóbbi kettőben nem a játék maga fogott meg, nem azért veszem újra és újra elő mert a Watch Dogs vagy a Dead Island olyan fergetegesen jó játék lett volna, hanem azért mert egyszerűen rajongok ezekért a hangulati elemekért benne. És ebben a látványnak erős szerepe van.

Én egyrészt egy 40"-os fullhd tévén játszok kb 1,5 méterről, illetve előttem van két 27-es fullhd monitor, nagyjából 50-60 centire max. Plusz van egy 15-ös retinás macbook pro előttem, amin a 2880x1800-as felbontásán a fotók szinte kipattannak a monitorról, olyan fantasztikus, akár sima weboldalak esetén is. Szóval részemről mint mondtam már, úgy vagyok hogy láttam mi van a fullhd-n túl. És láttam a különbséget, pedig nincs 20/20-as látásom. Örülök hogy neked fel sem tűnik hogy fullhd vagy 720p, hogy 30 vagy 60 fps... Sajnos nekem nagyon is. Pedig elhiheted, olcsóbb lenne nekem is, ha nem zavarna.

Carasc0: ha már nyelvtann*ciba mész át, úgy néz ki végképp elfogyott a muníciód. Remélem a gyerekeidet is ilyen szinten próbálod kioktatni az iskolában. Legalább ott is azt tanítod hogy aki megmagyaráz dolgokat, az legtöbbször téved? Jó kis útravalóként szolgál a jövőjükre nézve.

#59: nekem az összképhez minden hozzátartozik.

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák