Hirdetés
- Az Intelt is utolérte az USA új exportkorlátozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Amazon Fire TV stick/box
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
interstate76 #56 üzenetére
Számomra totál nem arról szól a látvány csak hogy hű de csillog, stb. Arról a hangulatról amit nyújt. Amikor igazi ködben kell sétálni, amikor a lenyugvó nap sugárzik az esős aszfalton, és így kocsikázok, vagy amikor tényleg gyönyörű napsütésben sétálok a városban a karakteremmel (amikhez hozzátartozik a megfelelő fény-árnyék minőség, a GI, textúra, stb), stb. És igen, hozzátartozik a mozgás folyamatossága. Hogy amikor jobbra nézek, akkor azt folyamatosnak lássam, vagy amikor gyorsan megfordulok. Ezek mind olyan dolgok amik nem csak hogy fél órás élményt nyújtanak, hanem folyamatosan emelik a játék hangulati faktorát.
"nem emiatt játszol vele két év múlva"
Nem egy, nem két olyan játék van, amibe "kikapcsolódásképp" megyek vissza. Nem azért mert konkrétan ki akarom játszani az egészet újra, hanem mert kikapcsol. Ilyen a Dragon Age Inquisition-ben Stormcoast, Watch Dogs-ban eső után autókázni, vagy épp Dead Island legelején a turistaparadicsom. Utóbbi kettőben nem a játék maga fogott meg, nem azért veszem újra és újra elő mert a Watch Dogs vagy a Dead Island olyan fergetegesen jó játék lett volna, hanem azért mert egyszerűen rajongok ezekért a hangulati elemekért benne. És ebben a látványnak erős szerepe van.Én egyrészt egy 40"-os fullhd tévén játszok kb 1,5 méterről, illetve előttem van két 27-es fullhd monitor, nagyjából 50-60 centire max. Plusz van egy 15-ös retinás macbook pro előttem, amin a 2880x1800-as felbontásán a fotók szinte kipattannak a monitorról, olyan fantasztikus, akár sima weboldalak esetén is. Szóval részemről mint mondtam már, úgy vagyok hogy láttam mi van a fullhd-n túl. És láttam a különbséget, pedig nincs 20/20-as látásom. Örülök hogy neked fel sem tűnik hogy fullhd vagy 720p, hogy 30 vagy 60 fps... Sajnos nekem nagyon is. Pedig elhiheted, olcsóbb lenne nekem is, ha nem zavarna.
Carasc0: ha már nyelvtann*ciba mész át, úgy néz ki végképp elfogyott a muníciód. Remélem a gyerekeidet is ilyen szinten próbálod kioktatni az iskolában. Legalább ott is azt tanítod hogy aki megmagyaráz dolgokat, az legtöbbször téved? Jó kis útravalóként szolgál a jövőjükre nézve.
#59: nekem az összképhez minden hozzátartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Sony az új firmware mellett nyilvánosságra hozta a streameléshez szükséges programot és a lehetőségeket.
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az Intelt is utolérte az USA új exportkorlátozása
- Futás, futópályák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Fűnyíró topik
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest