Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
Menthirist
üzenetére
Én nem kioktatok! Megtanítom, amit meg kell. Aki nem érti, annak ismételten elmagyarázom, pontosabban prezentálom hogy megértse. De még véletlenül sem megmagyarázom. De kár neked bármit is írnom. Úgy is megmagyarázod hogy az nem úgy van. Professzor úr.
interstate76: 720p mai napig vállalható a játékoknál. Egyik barátom igaz drágán vette a laptopját, sajnos hiába a dedikált VGA, mégsem futott stabil 30fps-el fHD-n pl. az MKX. Kénytelenek voltunk 720p-re visszaállni és máris mosolyogva vitte haza a gépét. Örültem mert végre egy ember aki képes volt megelégedni vele, s elfogadni azt a tényt hogy ami nem megy, az nem megy. Professzor úr szerint ez elfogadhatatlan hiszen fejlődni kell. Jobb gépet kellett volna vennie a barátomnak. De hát sajnos erre volt keret.
-
interstate76
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
"nekem az összképhez minden hozzátartozik."
Még az is, hogy olyasmit adsz a vitapartner szájába, amit az nem mondott?
-
interstate76
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
"Örülök hogy neked fel sem tűnik hogy fullhd vagy 720p, hogy 30 vagy 60 fps..."
Nem mondtam, hogy nem tűnik fel, azt mondtam, hogy nem meghatározó az ÉLMÉNY szempontjából. Fps-ekről pedig nem beszéltem. Egyébként értem, amit mondasz, de nem szerencsés így beszélgetni valamiről, nagyon utálom a csúsztatgatósdit. Rosszabb, mint a 15 fps.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- MACBOOK PRO M1 2020
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)