- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoz
őstag
Ezer hála és köszönet ezért a listáért!
Ezzel egy napos szenvedés után végre sikerült beállítani Samsung UE32F5300 tévén, hogy minden csatornát lásson.
Megfejtés, hátha másnak is jól jön: Magyarországot kell választani, ekkor lesz szolgáltató választásnál UPC és egyéb. UPC-t választva a a legalsó hálózat paramétereinek módosítása menüpontban meg kell adni az adatokat, csak ez után lesz aktív a Keresés gomb. (Na erre nem jöttem rá sokáig, azt hittem biztos van ott valami alapértelmezés, úgyse tudnám mit kell beírni... na ezért nem volt Keresés gomb, és mentem szenvedni az Egyéb szolgáltatóval...)
Budapesti adatok: 43104,112000, 6900, 256 (Mediacard leírásában 346000 frekvencia, és 64-es moduláció volt írva...)
Így beállítva az ékezetes karakterek is jók lettek. -
törölt tag
Sziasztok!
Samsung ue32eh6030 tévé vásárlása előtt állok, viszont ez nincs a listában. Ebben az esetben tuti hogy nem fogja vinni ezt a kártyás dolgot? Az ő generációjából vannak 'gyengébb' készülékek is a listában.
-
muszor
tag
válasz
Gubek-Einste #1047 üzenetére
Ja nem? Köszi
-
-
muszor
tag
Sziasztok. Arról lehet neten találni vmi infot, hogy a Upc merre építette ki a digitális kábeles hálózatát? Az én lakhelyemen egy másik kábeltv szolgáltatótól átvette a upc a szolgáltatást, és mégis azt írja a neten hogy erre csak az analóg van kiépítve. Annyira szeretnék több hd adást nézni Ráckeve mellett..:/
-
Hoby
tag
sziasztok
tx-p42x50e tv-m van upc meduacard+hd pack.Olyan problémám van hogy a 306Mhz-en lévő csatornák többségénél újraindul a tv: TV2 HD, Filmbox ....
Plazma topikban írták hogy próbáljak kézi hangolást.Meg is találtam a funkciót, beírtam a frekit, végigment a keresés megtalálta a csatornákat ás innentől nem tudok vele semmit sem kezdeni csak kilépni a menüből.Ilyenkor kiírja hogy menti a beállításokat csak mégse mert minden marad ugyan úgy. Esetleg ötlet? -
ogyp
csendes tag
Köszi a választ!
Üdv.: ogyp
-
-
ogyp
csendes tag
Sziasztok!
Kábeles UPC digital bronze előfizetésem van HD nélkül. Ha veszek a http://www.digitalmind.hu/15-cam-modulok-kartyak oldalról egy megfelelő CI+ kártyát, amibe berakom a jelenlegi UPC-s kártyámat, akkor tudom venni a DVB-C tévémmel a HD adásokat, vagy nem? Tehát, amikor előfizet az ember a HD-re (+1000 Ft), akkor átkapcsolnak-e valamit, amivel engedélyezik a dolgot, vagy csak egyszerűen a HD STB oldja meg a dolgot?
Előre is köszi a választ!
Üdv.: ogyp
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Mostanság az RTL Klub HD képe elég sűrűn kockásodik néha már nézhetetlenül. Nálatok nincs ilyen probléma? Eddig nem volt vele semmi gond csak most kb. 1hete
-
zoltb
csendes tag
válasz
canniball #1035 üzenetére
Igazad volt canniball!
Aki beleszaladna..
Szóval az UPC-s médiaboxokban van egy jel kieegynlítő zavarcsillapítós cucc ami a kártyákon abszolút ninics.
Kihívtam őket rátették a műszert az antennajelre és ingadozó volt. A padláson újra kellett dugózni az antanna zsinórokat mert a földelésrésze nem volt tökéletes.
Utánna csak lestem milyen jólett a képSzóval ha boxon jó és CI+ on nem akkor ez van
.
Be is pöttyentem a tv met ide a nemhivatalos adatbányába hamár senki nemtette meg.
Kösz -
zoltb
csendes tag
Hali!
Tegnap több mint 2 órát szenvedtem vele katasztrófális.. nem igazén ment. mindenképp analóg hangolást is kellett csinálnom (tehát bekellett pipálni "digitális és analóg" mert egyébként nem ment)
Végül ugyanazvolt mint a fórumtársnak UPC rátolta a jelet és elkezdett működni..
Hát a médiboxom legsötétebb korszakában sem volt ilyen kockás a kép.. kiküldenek egy szerelőt megnézni..
Scart-os Box-al tökéletesvolt a képem ez katasztrófa..
Este futok mégegy kört egy tv reset után hátha.. -
zoltb
csendes tag
Sziasztok!
Samu lcd fórumból küldtek ide hátha van tapasztalatotok:
40EH6030 hoz nem találom sehol a UPC CL+ mediacard kártya kompatibilitást.
Van ilyen valakinek?
tenk jú -
artru60
csendes tag
bocs nem ide akartam írni
-
mr.robi
tag
sziasztok, működik ez a következő TV-vel?
LG 26LD350 -
joestone
addikt
Samsung UE46EH6030WXXH TV -n 001013 firmware verzióval szépen berreg a mediacard.
Műsorújságban a magyar ékezetes betűk korrektek.Szinkronhangnyelvet lehet váltani , a feliratozást viszont még nem sikerült működni látnom. -
norbszt
tag
Bocsi kicsit benéztem
-
norbszt
tag
Sziasztok
Olyan problémám van, hogy upc tányéros élőfizum van ci-modul+kártya lg640s tv és egyszerűen nem tudom elővarázsolni a M1 HD-t ez alapján [link] 11843 Freq. van de beállítom és azt mondja a tv hogy nincs jel. Mi lehet nálam a probléma? Más Freq. Jelerősség 75% Jelminőség 100% (az előfizetett csomagomból csak ez hiányzik? (medium))
-
M1Bali
tag
A napokban és is csináltam egy új csatorna keresést az itt elhangzottakon felbuzdulva.
A beállításokban Szlovákiát választottam digitális csatornáknak és csináltam egy keresést.
Igaz a Sport1 nem jött, de kézi kereséssel sikerült előcsalogatnom.
Majd csodák csodájára sikerült a csatorna számozását is kedvemre megváltoztatni.
Ezek után felmerült a kérdés bennem, vajon Magyar beállítások mellett ezt miért nem lehet megtenni???
Nekünk miért nem jár ez a lehetőség, és a Szlovákoknak miért jár?
Vagy csak a szolgáltató nem engedi ezt a változtatást? Persze azt sem értem.
De szerencsére így nekem most tökéletes.
Köszönöm mindenkinek aki hozzászólt a témához és inspirációt adott a kérdés megoldásához. -
Spagyi
tag
Megérkezett és működik
Köszi a válaszokat és a segítséget! -
-
canniball
nagyúr
Akkor még talán az is elképzelhető hogy működik. Mármint a saját modullal, nem a UPC-ssel.
De erre inkább itt tudnak neked válaszolni: UPC Direct (műholdas TV). -
canniball
nagyúr
Senkit sem sértettél meg, de így már érthető a keveredés.
Kábel TV-nél két esetben mehet közvetlen a kanóc a készülékbe:
1. analóg adásnál
2. digitális adás esetén akkor ha az ember be tud szerezni egy mediacardot amiről a témaindító cikk szól; amíg ez nem volt (itthon szűk egy évvel ezelőttig) addig csak box-szal volt elérhető a DVB-C szolgáltatás. -
Spagyi
tag
Jó lenne amit a UPC ad, viszont külföldön bűnözök a tányéros tévével, és fogalmam sincs mikor jutok haza legközelebb.
-
Gabor970
addikt
Miért nem jó, amit a upc ad?
-
-
Spagyi
tag
válasz
Gubek-Einste #1004 üzenetére
A modult tv-be szeretném dugni közvetlen. Azért gondoltam hogy jó lehet bele a kártya mert nekem nincs hozzá rendelve a beltérimhez. Működik echosmartban és a UPC-s dobozban is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk az UPC május elején indított, mindössze egy CI+ kártyát igénylő szolgáltatását.
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest