- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
üzenetére
Mivel gyárt Hipe ot?
COD hoz képest mire költ marketinget? TV reklám Superbowl után pl?
Hagyálmár
Lehet, hogy "gyártja" de magától... atól amit csinál ( igaz néha pofára esés mint D3) (Persze WoW TV reklámok voltak de az is már a megújító meg megtartó kampányban... D3 ra gondoltam)
CoD nak nincs semmi baja elvan az a rekord eladásaival
-
djgeg
őstag
válasz
üzenetére
Nem csak AAA nevek eladási adatai számítanak.... Tény, hogy a nagy nevekből sokkal több fogy Konzolokon. Még azokból is amik PC én indultak. Ez van.
Ettől függetlenül Játék Szoftver eladások összértéke lassan megközelíti a Konzolos eladásokat. Egyébként mint említették a Konzolos piacon a Játékok eladási adatait a megjelenéstől kb 2-4 hónapig hozz utánna megáll. Pc én más a helyzet. Steam eladásokról akciókról nem is beszélek. Konzolon nincs semmi olyan kedvezményezés ami elsózná az 1-2-3 éves játékokat. Pc én meg beindultak mint atom

(#67) gbors
Szerintem összességében nagyon kevés Nagy név nem jelent meg PC re... ( Egyedi konzolos címeket címeket leszámítva ) Régebben sokat késtek. Most az sincs annyira már. Egyébként meg pont arról megy a mese, hogy milyen könnyű lesz majd a Nextgen konzolokra portolni PC-PS4-Xbox 720 között akkor meg?

Szerintem nem kell félni, hogy ne jelenne meg valami PC re
ui.: Ha már millió dollárokat öltünk egy játékba akkor megéri e kicsit költeni a portra( játék fejlesztés értékéhez képest)? Szerintem meg . Szorozd meg a 500.000-700.000 et mondjuk 60 USD vel. Bőven-Bőven a portolás értékén felül hoz vissza nekik. Akkor ?

-
sad_Vamp
őstag
válasz
üzenetére
a "jó" live szolgáltatás bőven nem ér annyit.... pár demo, meg 2-3 téma miatt nem éri meg a live.... fizetni meg a nagy semmit évente (főleg ha az embernek kevesebb ideje van játszani) a goldért...hát, azért álljon meg a menet

Amúgy az a chart meglepett ezekszerint még sokan vannak a PCsek ezekszerint csak én untam bele a folytonos upgrade-be.

-
djgeg
őstag
válasz
üzenetére
Azért szép nagy különbség van ps3 és 4 között... Normális online szolgáltatások! Igaz lazán benne kéne lenni a PS3 ban... De nem lesz azért, hogy megvedd a 4 et. Az ára várhatóan nem lesz olyan magas mint a PS3 volt anno. Így azért megéri a "váltás" is akár. PS3 el kell boltolni aztán mehetünk sorbanállni

xbox 720 vagy mifene lesz a neve még rejtély. Remélem lesz valami tátogató jóság benne

Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Könyvajánló
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OpenMediaVault
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Arc Raiders
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Tized annyi se készült mint pl CoD Black ops 2 höz. Mert nem is kellet. Max 1-2, hogy tudja azért a világ, hogy jé megfog jelenni. Bemutatni azért szabad 
Hagyálmár