- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
üzenetére
Nem csak AAA nevek eladási adatai számítanak.... Tény, hogy a nagy nevekből sokkal több fogy Konzolokon. Még azokból is amik PC én indultak. Ez van.
Ettől függetlenül Játék Szoftver eladások összértéke lassan megközelíti a Konzolos eladásokat. Egyébként mint említették a Konzolos piacon a Játékok eladási adatait a megjelenéstől kb 2-4 hónapig hozz utánna megáll. Pc én más a helyzet. Steam eladásokról akciókról nem is beszélek. Konzolon nincs semmi olyan kedvezményezés ami elsózná az 1-2-3 éves játékokat. Pc én meg beindultak mint atom

(#67) gbors
Szerintem összességében nagyon kevés Nagy név nem jelent meg PC re... ( Egyedi konzolos címeket címeket leszámítva ) Régebben sokat késtek. Most az sincs annyira már. Egyébként meg pont arról megy a mese, hogy milyen könnyű lesz majd a Nextgen konzolokra portolni PC-PS4-Xbox 720 között akkor meg?

Szerintem nem kell félni, hogy ne jelenne meg valami PC re
ui.: Ha már millió dollárokat öltünk egy játékba akkor megéri e kicsit költeni a portra( játék fejlesztés értékéhez képest)? Szerintem meg . Szorozd meg a 500.000-700.000 et mondjuk 60 USD vel. Bőven-Bőven a portolás értékén felül hoz vissza nekik. Akkor ?

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sorozatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Kés topik
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3080 XC3 Black Gaming 10GB Garanciával!
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- 27% - Gigabyte RTX 5060 WINDFORCE OC 8GB GDDR7 Videokártya!
- 27% - Palit RTX 4080 GameRock 16GB GDDRX RGB Videokártya! BeszámítOK
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest