Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• djgeg

őstag

válasz #57919488 #65 üzenetére

Nem csak AAA nevek eladási adatai számítanak.... Tény, hogy a nagy nevekből sokkal több fogy Konzolokon. Még azokból is amik PC én indultak. Ez van.

Ettől függetlenül Játék Szoftver eladások összértéke lassan megközelíti a Konzolos eladásokat. Egyébként mint említették a Konzolos piacon a Játékok eladási adatait a megjelenéstől kb 2-4 hónapig hozz utánna megáll. Pc én más a helyzet. Steam eladásokról akciókról nem is beszélek. Konzolon nincs semmi olyan kedvezményezés ami elsózná az 1-2-3 éves játékokat. Pc én meg beindultak mint atom :)

(#67) gbors

Szerintem összességében nagyon kevés Nagy név nem jelent meg PC re... ( Egyedi konzolos címeket címeket leszámítva ) Régebben sokat késtek. Most az sincs annyira már. Egyébként meg pont arról megy a mese, hogy milyen könnyű lesz majd a Nextgen konzolokra portolni PC-PS4-Xbox 720 között akkor meg?:D
    Szerintem nem kell félni, hogy ne jelenne meg valami PC re :)

ui.: Ha már millió dollárokat öltünk egy játékba akkor megéri e kicsit költeni a portra( játék fejlesztés értékéhez képest)? Szerintem meg . Szorozd meg a 500.000-700.000 et mondjuk 60 USD vel. Bőven-Bőven a portolás értékén felül hoz vissza nekik. Akkor ?:)

Új hozzászólás Aktív témák