Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
#57919488 #65 üzenetére
Nem csak AAA nevek eladási adatai számítanak.... Tény, hogy a nagy nevekből sokkal több fogy Konzolokon. Még azokból is amik PC én indultak. Ez van.
Ettől függetlenül Játék Szoftver eladások összértéke lassan megközelíti a Konzolos eladásokat. Egyébként mint említették a Konzolos piacon a Játékok eladási adatait a megjelenéstől kb 2-4 hónapig hozz utánna megáll. Pc én más a helyzet. Steam eladásokról akciókról nem is beszélek. Konzolon nincs semmi olyan kedvezményezés ami elsózná az 1-2-3 éves játékokat. Pc én meg beindultak mint atom
(#67) gbors
Szerintem összességében nagyon kevés Nagy név nem jelent meg PC re... ( Egyedi konzolos címeket címeket leszámítva ) Régebben sokat késtek. Most az sincs annyira már. Egyébként meg pont arról megy a mese, hogy milyen könnyű lesz majd a Nextgen konzolokra portolni PC-PS4-Xbox 720 között akkor meg?
Szerintem nem kell félni, hogy ne jelenne meg valami PC reui.: Ha már millió dollárokat öltünk egy játékba akkor megéri e kicsit költeni a portra( játék fejlesztés értékéhez képest)? Szerintem meg . Szorozd meg a 500.000-700.000 et mondjuk 60 USD vel. Bőven-Bőven a portolás értékén felül hoz vissza nekik. Akkor ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ZOTAC Twin Edge RTX 4060 Ti 8GB OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- SAPPHIRE RX 9060 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya!
- SAPPHIRE Radeon RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- MSI RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő