- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
NZKK
tag
válasz
Sk8erPeter #261 üzenetére
No, erre meg visszairok, mer utalom a kutyakat...
Szoval, ha az idezett szoveg utan tovabbolvasol, akkor ott a lenyeg. Nyilvan megint sokkal kenyelmesebb regnalni a masikat,s belekotni. jomindegyhagyjuk
elottem nagyon sokan nagyon erdemi informacit osztottak meg, igazad van. Mar persze ha erdemi informacio alatt fikazast s egymas baszogatasat ertjuk. Ami nem meglepo, hisz barmely hir vonatkoztatasaban elokerul a w8 ugyan ez tortenik. ugyan ezeket a koroket futja le a ket oldal.
nem volt kedvem beallni a sorba, mint ahhogy irtam nem is irdekel ki mit gondol rolam, meg ugy az egesz vita meg mittumen. hasznalom azt ami nekem tetszik, es kesz.
csak a velemenyem irtam le. (Ez volt am az ultimate lapom, most sikerult korabban kihuzni, mint a masik fel... Hehe...)
-
NZKK
tag
válasz
Dr.FantastiK #253 üzenetére
Szóval akkor az MS maga a gonosz, biztos a skynet-et is ők fogják létrehozni, ennek az egyik előfutára a W8. Én a helyedben a win9-től félnék igazán, állítólag már azt is meg fogja mondani, mit gondolj!
A teremtés mítoszba gonosz is kell.
Több mint 250 hsz van a topikban, érdekes mód ezek közül egyik sem ragadta meg a lényeget... tényleg érdekes. Külföldi fórumokon már mindenki eljutott oda, hogy stílusról vitatkozni értelmetlen. Ha valakinek x tetszik használja azt, ha valakinek Y, akkor meg használja azt, s mindenki hagyja békén a másikat.
A cikk meg még véletlenül sincs így megírva ahogy, nyilván szükség van olvasószámra, ki kell használni a trended, ami jelen esetben ugye értelemszerű.
(Ha ezek után nem írok vissza senkinek aki leugat, mert nem fikázom én is a céget, s termékeit, az nem azért van, mert beletörödtem, hanem már nem érdekel
)
-
NZKK
tag
Igen derítő élmény volt végigolvasni ezt a topikot
Volt annyi megérzésem, s előre látó voltam, így popcorn-nal tettem meg, Nagyon jó döntés volt.
Csak így tovább fiúk!!!444négy!4négy
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest