Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NZKK
tag
válasz
Sk8erPeter #261 üzenetére
No, erre meg visszairok, mer utalom a kutyakat...
Szoval, ha az idezett szoveg utan tovabbolvasol, akkor ott a lenyeg. Nyilvan megint sokkal kenyelmesebb regnalni a masikat,s belekotni. jomindegyhagyjuk
elottem nagyon sokan nagyon erdemi informacit osztottak meg, igazad van. Mar persze ha erdemi informacio alatt fikazast s egymas baszogatasat ertjuk. Ami nem meglepo, hisz barmely hir vonatkoztatasaban elokerul a w8 ugyan ez tortenik. ugyan ezeket a koroket futja le a ket oldal.
nem volt kedvem beallni a sorba, mint ahhogy irtam nem is irdekel ki mit gondol rolam, meg ugy az egesz vita meg mittumen. hasznalom azt ami nekem tetszik, es kesz.
csak a velemenyem irtam le. (Ez volt am az ultimate lapom, most sikerult korabban kihuzni, mint a masik fel... Hehe...)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest