Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Samsung LCD és LED TV-k
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egérpad topik
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Szerintem nem is lehetne, mert minden egyes rezgéskor kétszer is lassul és gyorsul a fej. Gondolom ezért kell a szuperkemény anyag, viszont az is kopik, vagy ezt valahogy ki tudják szűrni? Nekem nagyon bejövős az ötlet. SSD-vel nem unszimpatizálok, főleg, hogy nekem az adatbiztonság sokkal nagyobb szempont mint a sebesség. Az SSD-k meg még nem bizonyítottak. Ellenben szerintem ennél az eljárásnál is kérdéses lehet, ha közvetlen fizikai kapcsolatban van a fej az adatfelülettel. Én drukkolok a technológiának!
A hengermegolás is mekkora ötlet lehet, amit még az első hsz.knél lehet olvasni. Csak jópár körbeforgó fej kellene. Már látom is a jövőt...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bsh
addikt
nem igazán értetted jól, valamint utána sem olvastál, szokásos ph színvonal...
nem gyémántkemény réteg, hanem nanoméretű gyémántszemcséket tartalmazó "szilárd" (de igazából majdnem folyadékként viselkedő) kenésről van szó. ergó olyan lesz, mint egy hidrodinamikus csapágyazás, egy "filmréteg" a felületek közt, csak szilárd kenőanyaggal.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)