Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Szerintem nem is lehetne, mert minden egyes rezgéskor kétszer is lassul és gyorsul a fej. Gondolom ezért kell a szuperkemény anyag, viszont az is kopik, vagy ezt valahogy ki tudják szűrni? Nekem nagyon bejövős az ötlet. SSD-vel nem unszimpatizálok, főleg, hogy nekem az adatbiztonság sokkal nagyobb szempont mint a sebesség. Az SSD-k meg még nem bizonyítottak. Ellenben szerintem ennél az eljárásnál is kérdéses lehet, ha közvetlen fizikai kapcsolatban van a fej az adatfelülettel. Én drukkolok a technológiának!
A hengermegolás is mekkora ötlet lehet, amit még az első hsz.knél lehet olvasni. Csak jópár körbeforgó fej kellene. Már látom is a jövőt...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)