Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Szerintem nem olyan rossz a film. Igaz, reálisabb lenne, ha dagadt, pattanásos 15 éveseket mutatnának chipszabálás közben, akik a supersoldier öltözetű avatárjukon át megdumálják, hogy X és Y osztálytárs debasz és amúgy meg ribanc, na most menjünk COD-ozni, de azért én inkább maradnék ennél a változatnál

-
Morden24
nagyúr
Ennyire elkorcsosult már a világ, hogy a barátok/barátnők nem találkoznak már egymással csak tvn keresztül?
Ez nem csak a barátokról/barátnőkről szól, mert azoknak ott van a lájv tali, vagy éppen a sima Kinect video chat. De pl. XLive-os haverokkal ez simán jó poén lehet.
Mellesleg nem tudom, miben korcsabb ez a dolog, mint mondjuk avatárok és nickek használatával neten fórumozni. Ugyanaz, modernebb kivitelben.
-
moonman
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Logitech z5500 5.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő