Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
IPS panellel nem lehet nagyobb csodát tenni, mint amit az AW összehozott vele. Tisztességes munkát végzett, hisz túllövések nélkül és egyenletes pixel-válaszidővel viszi a 240Hz-es üzemet, azokkal a lassúcska pixelekkel... Lehet még gyorsabb monitort csinálni abból a panelből, de akkor meg nem lesz ilyen szép a képe a túllövések miatt.
Ha ennél gyorsabbat szeretnének, további kompromisszumok nélkül, akkor gyorsabb IPS panelt kell gyártani hozzá, ilyen egyszerű. -
törölt tag
Sajna nem olyan jól sikerült mint a AW2518 (TN), mert színes felületeken rainbow artifact-el, villognak a kontrasztos, sötét/világos területek mozgás közben, és a sötét részekbe a világos részletek beleszürkülnek, ha nem áll a kép. Autós játékokhoz, meg annak aki nem ugrál-futkos-pörög-forog célzás közben annak ideális választás.
-
R3laX
addikt
27" 1080p. Az előző 273R 120.000Ft most a legolcsóbb helyen, akkor e fölé lesz vhogy lőve. Sztem ár/minőség/teljesítményre akkor inkább a 25" 240Hz-es IPS Dell Alienware. [link]
Megnéznék már egy AW2521HF tesztet. -
Dr. Akula
félisten
Pff, még mindig csak a DP 1.2 körüli egyhelyben toporgás van tablet méretben.
-
törölt tag
válasz
Találtgyerek #3 üzenetére
Monitor állvány és a talp szerintem is fontos. Az íróasztalon mennyi helyet foglal és mennyire személyreszabható a dönthetőség és a magasságállitás az igényeinknek.
-
válasz
AsakuraDave #6 üzenetére
Majd karacsonyra talan kijonnek egyel. A telapo meghozza ha ugy lesz.
-
AsakuraDave
őstag
MSI és az 1440p 27" nem ismerik egymást
-
Tidus
addikt
válasz
Találtgyerek #3 üzenetére
Pedig jobban jársz ha azt nézed a spec.-ben hogy mitől guvad ki a szemed, mint hogy a talpnak milyen formája van.
Na viszont ez a monitort konkrétan a talp forma miatt érdemes megvenni, a többi maradt körítésnek. -
Találtgyerek
veterán
Tetszik,hogy nem két asztalt elfoglaló talpal gyártották. Kisebb asztalon is elfér egy billentyűzettel. Nekem ez is szempont egy monitor vásárlásnál.
-
Sonja
nagyúr
G-Sync kompatibilitás akkor nincs hivatalosan?
-
Egy átlagos monitor ami ugye nem jelenti , hogy rossz lenne.Az ára ismeretében lehet mondani rá , hogy jó vagy nem jó választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI MAG 341CQP Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/175hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/Type-C/HDMI 2.1
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- SAMSUNG ( LH43QHREBGCXEN ) 108C Q-LED 4K UHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest