Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- ASUS ROG Ally
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
E a Thrustmaster kormány megéri az árát?
-
vimes
senior tag
Tetszik ez a mini pc, szépen megmunkált a fedlap. Bár irodai célra lehet h jobb egy LGA775 konfig, kb. a feléért.
A tablet ígéretes, ahhoz képest, h milyen árban mérik a 3G-s cuccokat... -
Lomha 8V
addikt
Jó kis összefoglaló, köszönjük!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#98593280 #34 üzenetére
Alsótápos házat normális porszűrő nélkül én nem használnék/vennék. Mondom ezt úgy, hogy 2008 óta alsótápos házakat használok.
A kábel management meg jó dolog, de alapvetően nem attól lesz jó egy ház. Van egy Cosmosom és egy Cosmos Sem, utóbbiban jobb ez a feature. Mégis az St használom HTPCnek, a főgép meg maradt a Cosmosban.
Anyagminőség tekintetében csodák nincsenek, consumer system builder házak tekintetében a rendes anyag/festésminőség olyan 15-30k körül kezdődik elvárásoktól függően. Aerocool meg mindig is inkább a fiatalabb gamereket célozta meg, árban, blingben és emiatt minőségben is.
-
stewe2
aktív tag
Az ASUS lap gyönyörű, ezt nem zárnám dobozba!
Most sajnálom, hogy nem vagyok Inteles, azért AMD oldalon nincsenek ilyen csodákSzerkeszthettem volna az előzőt, de akkor soha nem leszek senior tag
-
stewe2
aktív tag
-
vjozsef
senior tag
válasz
Kronos3000 #21 üzenetére
Egyebkent meg plasztikkartya, oszt jovan.
-
Mercutio_
félisten
Annyit simán bír, viszont én inkább hozzádobnék 10k-t az árához, és megvenném kompletten 11,6"-os netbookként, ami ugyanúgy kis helyen elfér, viszont több mindenre jó és hordozható
Ár/értékben ez messze jobb és praktikusabb mint a hasonló procival szerelt 15,6"-os kijelzős batárok 2X ennyiért.
-
törölt tag
8500 Ft-ért ez jó ár/érték arány?
Nincs benne kábel menedzsment,
csak felső tápos,
rettentően vékony, 0.45-ös anyagból van.
Egy darab 8 centis ventivel forgalmazzák,
felül zárt, a hűtése valószínűleg csapnivaló.
Ehhez hozzá járul még az aerocool gagyi fröccsöntött anyaminősége.Ha valaki annyira olcsó házat keres,
akkor inkább alsó tápos KOLINK CXA
csak 6500 Ft.A Sharkoon Vaya meg még jobb és az is csak 8500 Ft.
Kábel menedzsmenttel!! -
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Azt a címet tavaly már ellőttük, ráadásul vitát generált a fórumban...
-
_Atesz
addikt
Tetszik az Asus mini pc.
-
Normi™
őstag
Nagyon kemény az Asus lap.Erősen gondolkodom egy cserén
-
szben05
tag
A ferraris kormány nem hiszem, hogy túl jó vétel ennyiért, inkább vennék egy használt Driving Force GT-t.
-
bteebi
veterán
Van benne valami... Majd ha lesznek rövid, single slotos videókártyák, meg le lehet hűteni egy micro ITX házban egy 130 W TDP-jű procit, amit még tyúnolni is lehet a kW-os tápnak köszönhetően, akkor lesz értelme. De ha már annyira méretérzékeny a gémer, akkor vegyen egy DTR notit, vagy egy jobb 15,6"-osat egy 2x"-os FHD monitorral. Ettől függetlenül persze lenyűgözőek ezek a kis lapok
, amit amúgy az áruk is jelez
.
-
mpierre
veterán
Érdekes ez a tablet.... Link
-
Akula
őstag
az a ROG mini deszka nagyon ott van!
drága, de még így is kell! -
Mi5i
aktív tag
Hú, de randa az a kontroller, nekem nem jön át ez az orr odadesign valahogy.
A lapokért viszont respekt, szépen össze lett nyomva a korrekt tudás. Pedig nem vagyok egy asus párti
Sata szerintem nincs rossz helyen, lefelé nyúlik a vga, pont nem takarja talán. Nekem volt lapom, aminél konkrétan a vga alá került több csatlakozó is.. -
Kronos3000
senior tag
Hűtőpaszta kencelapáttal?
Na végre extra felszerelés...azért hasznos,az aprón valaki 300ft-ért árul csak kence lapátot...
-
deja vu
addikt
Jó kis gép lenne az az asus vivo pc dupla rammal, valami u-s i3, i5-el, ssd-vel akár még dupla áron is. Mondjuk gondolva a jövőre, akkor már inkább a haswelles variánst kérném
, mert ki tudja, hogy milyen felbontású monitorok jönnek ki jövőre.
-
Zebu
addikt
válasz
kakuk.tamas #7 üzenetére
Az a vicces, hogy "nemmagyarországon ahol szegényebb népek élnek" 40 USD körül van....
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ez a tablet nem is rossz, egész emberi árban van, kérdés hogy a SoC mennyire bírja meghajtani a kijelzőt. Azért az Adreno 203-nak 1024x600 pixelt adni kicsit merész szerintem.
-
Zoli0726
aktív tag
Az az utolsó dell lapos nagyon jó árban van, és még tetszik is
-
törölt tag
A Maximus VI Impact deszkánál, elég hülyén oldották meg a Sata csatlakozókat, pont a VGA fölé
-
-
tajcsi
őstag
Akkor is a Liquid ultra pro a hűtőzsírok királya
-
TeeBee73
veterán
Ezen az ASUS deszkán meg vagyok ütközve. Azon kívül, hogy "tudunkilyetiscsinálni", nem hinném, hogy nagy piaca lenne.
-
Silentfrog
veterán
-
törölt tag
Egész jól néznek ki ezek a tenda routerek,kérdés hogy mi van a burkolat alatt...
-
janos1988
addikt
"napfényes őszben" vs. "vénasszonyok nyarán". Jobban hangzott volna.
-
kakuk.tamas
addikt
Ekkora senki lett Fernando Alonso, hogy 12 ezret ér az aláírása?
Az a kis Asus deszka keeellll!!!
-
KAMELOT
titán
Ez a paszta nem ér semmit. Többe kerül a szállítás + csomagolás mint maga a paszta. 3g
Legalább 10-20g kéne árulniuk. -
FRENK1988
veterán
Jók ezek a tenda routerek?
-
sad_Vamp
őstag
van olyan aki azért fizet, hogy reklám logókkal teli legyen a gamepad?! hisz fél áron kéne lennie!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Alaplapokkal, játékvezérlőkkel, notebookokkal és más újdonságokkal találkoztunk a hazai boltokban.
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik
- Amatőr csillagászat
- Interactive Brokers társalgó
- Óra topik
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest