- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollerphreak
csendes tag
válasz
killer095 #61 üzenetére
Kopi31415 és killer095 teljesen igazatok van én nem egy BIG válallat vagyok csak egy kis emberke és leginkább azokkal a progikkal dolgozom amik adottak, nem nagyon vannak custom dolgok (scripteken és pluginokon kívül persze) amit használok, természetesen egy vállalat esetén teljesen másról beszélünk.
Archviz és 3D területről beszéltem csak,
Egy AI vagy egyéb kutatási területen használt GPU rendszert természetesen nem lehet 1 kalap alá venni a "mezei GPU-kkal".Bár nekem ha 1080 SLI-t használnak gamere már az is sok néha...mindig az jut eszembe h real-time render rendszerben (neadj isten VR környezetben, VR/AR fejlesztésben) hasznosabban elkerregnének azok a vasak de természetesen mindenki azt vesz és arra használja amekkora a büdzséje és amire akarja
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest