- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollerphreak
csendes tag
válasz
killer095 #61 üzenetére
Kopi31415 és killer095 teljesen igazatok van én nem egy BIG válallat vagyok csak egy kis emberke és leginkább azokkal a progikkal dolgozom amik adottak, nem nagyon vannak custom dolgok (scripteken és pluginokon kívül persze) amit használok, természetesen egy vállalat esetén teljesen másról beszélünk.
Archviz és 3D területről beszéltem csak,
Egy AI vagy egyéb kutatási területen használt GPU rendszert természetesen nem lehet 1 kalap alá venni a "mezei GPU-kkal".Bár nekem ha 1080 SLI-t használnak gamere már az is sok néha...mindig az jut eszembe h real-time render rendszerben (neadj isten VR környezetben, VR/AR fejlesztésben) hasznosabban elkerregnének azok a vasak de természetesen mindenki azt vesz és arra használja amekkora a büdzséje és amire akarja
-
rollerphreak
csendes tag
válasz
killer095 #54 üzenetére
Szerény véleményem szerimt a quadro lehúzàs... 3-4db gtx 980Ti kártyával igencsak jól lehet dolgozni. Ha pedig öszzedobsz még 1-2 render node-ot az egy kisebb studiót is kiszolgàl rendesen. Ha lenne is zs-m erre a szörnyetegre azt hiszem akkor is megmaradnèk a 980ti vagy a 1080- as kàrtyàknàl amik természetesen vízhűtve lennének. Bőven elegendőek a munkàra. Az AI az màr màs tészta ahhoz nem értek, de tény h brutàlis teljesítmény kell hozzá...
-
rollerphreak
csendes tag
Természetesen renderelésre is igen jó kis dög lesz a kártya, így pl ha Octane, Thea V-ray Rt, vagy a nagyon feljövő és igencsak kecsegtető Fstorm-al bütykölsz , és baromi sok zs-d van vagy esetleg komoly 3d munkával -gpu rendefarmmal - dolgozol akkor lehet érdemes a kàrtya felé kacsingatni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest