Új hozzászólás Aktív témák
-
rollerphreak
csendes tag
válasz
killer095 #61 üzenetére
Kopi31415 és killer095 teljesen igazatok van én nem egy BIG válallat vagyok csak egy kis emberke és leginkább azokkal a progikkal dolgozom amik adottak, nem nagyon vannak custom dolgok (scripteken és pluginokon kívül persze) amit használok, természetesen egy vállalat esetén teljesen másról beszélünk.
Archviz és 3D területről beszéltem csak,
Egy AI vagy egyéb kutatási területen használt GPU rendszert természetesen nem lehet 1 kalap alá venni a "mezei GPU-kkal".Bár nekem ha 1080 SLI-t használnak gamere már az is sok néha...mindig az jut eszembe h real-time render rendszerben (neadj isten VR környezetben, VR/AR fejlesztésben) hasznosabban elkerregnének azok a vasak de természetesen mindenki azt vesz és arra használja amekkora a büdzséje és amire akarja
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vivaldi (böngésző)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest