Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
tDr1v3r
üzenetére
Jól esik a pesszimista bizalmad.
Na de komolyra fordítva, köszönöm a véleményezésed.A crytek feliratot viselő dobozt erre próbáltam asszociálni. A hely és a rendelkezésemre álló anyagok ezt tették lehetővé. Az hogy ez javarészt piros lett, illetve még néhány dolog a felső részben, annak okát már leírtam, elsősorban az elkülönülés, valamint a választott témához való illeszkedés. Mivel még összeszerelve kompletten működve még én sem láttam, így nehéz lenne bármi következtetést is levonni előre.
Elképzelésem szerint a hétvégére szeretném befejezni, több időt nem szeretnék már ráfordítani. Aztán később hogy fogok-e rajta bármit alakítani, az még kérdéses.Ami biztos, hogy ez a színkombináció fog maradni, aztán majd a mélyen tisztelt publikum véleményezése eldönti, hogy kinek mi az ami tetszik benne, és mi nem.

Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Na de komolyra fordítva, köszönöm a véleményezésed.