- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Engineer086 #330 üzenetére
ez a kpc. a kitchen pc.
(htpc után szabadon...)
cpu borda, baumax, 2 in 1, vizes bázísú, alapozó + fedő, selyem matt, ecsettet felvíve, több réteg, vastagon, mint kráterarcú nőn az alapozó.... (nem mentem a véletlenre...)
gondolom, kicsit hőszigetel is, de jól bírja. (igaz, most a spájzban van az oroszokkal együtt, de azért ment egy keveet.
a fújkálóst pedig ki kell próbálni.
de hűtő színezésre szakszerűen csak az eloxálás a járható út.
vannak cégek, ahol meg lehet csináltani, és asszem nem csak natúr és fekete, hanem színes megoldás is van. és drága za ilyen bérmeló...
ha eseteleg ennek utána jártál, akkor a tapasztalatok engem is érdekelnének, mert hosszú távon nekem is csak ez lesz a járható út... -
blasko92
őstag
válasz
Engineer086 #330 üzenetére
Általában rá szokták írni a dobozra, hogy mekkora hőmérsékletnek tud ellenállni.
Lehet venni spray-s kályhafestéket, de az drága, viszont ellenáll a hőnek.
Szerintem a legegyszerűbb, ha csinálsz valamin egy próbafestést, és azt elkezded melegíteni, aztán meglátod, hogy milyen melegnél kezd el felhólyagosodni.
De voltak már akik sima spray-s festékkel fújták le a hűtőbordákat, azt hiszem Ramses07 kollégánál láttam
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest