Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Engineer086 #330 üzenetére
ez a kpc. a kitchen pc.
(htpc után szabadon...)
cpu borda, baumax, 2 in 1, vizes bázísú, alapozó + fedő, selyem matt, ecsettet felvíve, több réteg, vastagon, mint kráterarcú nőn az alapozó.... (nem mentem a véletlenre...)
gondolom, kicsit hőszigetel is, de jól bírja. (igaz, most a spájzban van az oroszokkal együtt, de azért ment egy keveet.
a fújkálóst pedig ki kell próbálni.
de hűtő színezésre szakszerűen csak az eloxálás a járható út.
vannak cégek, ahol meg lehet csináltani, és asszem nem csak natúr és fekete, hanem színes megoldás is van. és drága za ilyen bérmeló...
ha eseteleg ennek utána jártál, akkor a tapasztalatok engem is érdekelnének, mert hosszú távon nekem is csak ez lesz a járható út... -
blasko92
őstag
válasz
Engineer086 #330 üzenetére
Általában rá szokták írni a dobozra, hogy mekkora hőmérsékletnek tud ellenállni.
Lehet venni spray-s kályhafestéket, de az drága, viszont ellenáll a hőnek.
Szerintem a legegyszerűbb, ha csinálsz valamin egy próbafestést, és azt elkezded melegíteni, aztán meglátod, hogy milyen melegnél kezd el felhólyagosodni.
De voltak már akik sima spray-s festékkel fújták le a hűtőbordákat, azt hiszem Ramses07 kollégánál láttam
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest