Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jones965

Modder

válasz Drizzt01 #2033 üzenetére

Nyilvánvalóan lehet módosításokkal hatékonyabbá tenni a rendszert, de valahogy az egész koncepció nekem nem jön át.
    Hangsúlyozom, nem hátsó szándékkal mondom ezt, de nem tudom logikusan összerakni a vízhűtés elemeit úgy, hogy azzal el is érjem a célomat.
    Remélem én nézek/értek valamit félre. Sokat segítenél, és talán azzal én is vissza, ha láthatnám az egész gép szerkezeti elrendezését, metodikáját. (vízhűtés útja,hátsó oldalfal, kábelek helyei)
    Ezek mind olyan dolgok, amik megkönnyíthetik, de meg is nehezíthetik a munkánkat az összeépítés során.
    És még a működés az első bekapcsolás után hozhatja a nem is kalkulált problémákat.
    Ezekre próbálok rávilágítani, és jobbító szándékkal kritizálni. :)

Csak egy saját példa: amit legutoljára építettem gépet ( antec P280), abban 1db 240 dual slim, és 1db 280/60 radiátor van. Mindez hűt egy 500 rpm-en forgó ventikkel 2db Titan sli-t és 3770K procit, 7V-ra leszabályozott DDC-vel. Csend is van, hatékonyság is.
    Bár lehet ezt az utolsó bekezdést már nem is kellett volna ide írnom, de ha már bepötyögtem, úgy gondoltam itt hagyom.

Új hozzászólás Aktív témák