Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
jones965
üzenetére
én egy elég nehezen betartható fogadalmat tettem: jó darabig saját részre nem faragok semmit, csak akkor, ha elromlik valami.
3 passzív célgép, helyekre bepasszítva, + hűtő teszpad-es konfig.egyelőre, (még kb. 2 év.), a passzív hűthetőségi határok pontos belövése, koncepciók gyártása, előmarketing célból. (továbbra sem cél az eladás, lényeg, hogy elkészüljenek a hűtők, és valami kirakat szerűségben legyenek.)
csak másnak építek majd. az első 2-3-4 db-ot nem üzleti célból, előfinanszírozással, korlátozott felelősséggel. (maximális kontroll alatt, 0 haszonkulccsal.)
hasznom kizárólag a publikálhatóság, és önreklámra való felhasználhatóság lesz.
nagyon szűk piac, de ahol a rózsaszín hummer is gazdára lel, ott vnnak még fanatikus kretének.vagy saját finanszírozással, bemutatási céllal. de nem saját felhasználásra.
bútort többet nem tologatok.a mostani nagy gépemet sem fogom sosem szétszedni. az így fog elavulni, és lesz egy origó, kultikus, muzeális darab... a no. 000.

ezek kicsit nagy szavaknak tűnnek. (meg nagyképűnek is néha.) az asztalra is keveset tettem le idáig. időben is kb. csak másfél év a tapasztalatom.
de minden passzív hűtéskoncepcióval egyre többet látok. nem korlátoznak termodinamikai előtanulmányok, sem multicégek marketingoszályai. tehát viszonylag szabadon szárnyallhat a fantáziám.
elég sokat kerestem a neten, és még hasonló megoldásokat sem nagyon találok. (a "nagyon" csak az álszerénység miatt került a mondatba, valójában semmilyet.)***
most egyéb problémák miatt inaktív vagyok, de rengeteg megvalósítandó passzív hűtés elképzelésem van.
pár cikk itt-ott megjelent. ez azért fontos, mert nem tudni, mikor talál meg egy másik fanatikus, aki segít közösen megvalósítani pár elképzelést.
csak hát iszonyatos anyag és munkadíja van egy csúcs konfig hűtés + háznak.
egy 2 cpu + 2*2 gpu-s gép hardverek nélkül kb. 1.5 mft....
(csak a hűtés és a ház. - mások ennyiért kocsit vesznek...) 
Új hozzászólás Aktív témák
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(csak a hűtés és a ház. - mások ennyiért kocsit vesznek...)