Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
Fogsz egy alap blogmotort, írsz egy cikket (témaindítás) és csak az szólhat hozzá, akit engedsz, ami nem tetszik hsz, törölheted, bárkit értesíthesz bárhogy (beépített lehetőséggel vagy manuálisan) bárki olvashatja vagy csak akinek engeded, regisztrálhatnak a partnereid, törölheted őket sb. De amúgy biztos jó lesz, csak mert ez "közösségi"

-
moma
őstag
annyira utálom ezeket a semmi érdemeleges infot nem nyújtó marketing videókat...
-
überfall
csendes tag
Komoly fejlesztés a körök után

-
Erasmus
őstag
Ja, én is azt olvastam, hogy a beszélgetéseket bárki láthatja, írni viszont csak a meghívottak tudnak.
-
djula
aktív tag
Így van, ilyenre a G+ tökéletes.
Annyiban lehet más (ha jól értem), hogy mindenki láthatja a bejegyzést, de csak a meghívottak kommentelnhetnek. Vagy külön lehet kiválasztani read és write meghívottakat, de ennek semmi értelmét nem látom. -
h-yle
addikt
Google+ circles?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő