- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Léghűtés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
motown5l
senior tag
Vasaroltam egy EVGA SuperNova G2 650w-ost.Eddig meg vagyok vele elegedve full modular.
-
Szép ez a 7 év garancia,de melyik bolt fogja ezt bevállalni?
-
kpal
nagyúr
Ezek a tápok egy életen át kitartanak velünk.
-
qisqaqas
senior tag
válasz
fondorlatos #16 üzenetére
szellőző olyan mint egy zuhanylefolyó
-
fondorlatos
aktív tag
Egyetertek az elottem szolokkal abban, hogy johetne 400 watt koruli teljesitmennyel.
-
wolfman
veterán
400 450-es tápok már nem is léteznek mostanában?
-
MMIX
addikt
Tessék, bontsd vissza, vagy húzd le a moduláris kábelt a tápról.
(szerviz, garanciális csere (azonosra) vagy megegyező moduláris kábel kiosztású tápra, takarítás, felesleges kábelek kihagyása, egyedi hosszabb, rövidebb kábelek fabrikálása, egyedi kábelek, harisnya akár szálanként, szalag kábel) -
gold007
tag
Még mindig nem értem mire jók a moduláris alaplapi tápcsatik. Ha esetleg valaki alaplap nélkül akarná használni a gépét?
Ettől függetlenül korrekt tápoknak tűnnek, csak kár, hogy mire ideérnek, már 2x annyiba kerülnek, mint amennyit érnek...
-
hemaka
nagyúr
Korrekt daraboknak tunnek.
-
intelMMX
senior tag
A ventilátor vezérlés jó dolog.
Árban nem tudom, hogy drágának számít-e, de gondolom a többi moduláris táp sem olcsóbb 23-28K-nál -
Televan74
nagyúr
Jó lenne már a 650W G2 -t a polcokon is fellelni.
-
.mf
veterán
"Természetesen a fedél alatt a GS és a G2 nem ugyanaz, mert míg előbbihez a Seasonic szállítja a belsőt, addig a GS-nél már a Super Flower a beszállító."
Mármint a G2-nél Szuper Virág
/ Csodálom, hogy még nem nevezték át magukat. A KicsiCsillagom (Micro Star International, MSI) és GyímántVirágom (Diamond Flower International, DFI) mellett őket szoktam még a mókás nevűek között emlegetni
-
Scholes9
nagyúr
Nem tűnik rossznak. 7 év gari az remek. Meg gondolom lehet még venni is hozzá, hogy még több legyen
-
MMIX
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NF-F12 PWM venti
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ID-Cooling FX360 INF WHITE univerzális CPU vízhűtés fehér garanciával
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Corsair szövet tápkábel szett (Type-5 PSU Cables Starter Kit, Red/Black)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest