Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
Értem, szóval szerinted az Androidon máshol van a jobbra mint iPhoneon. Igen volt már a kezemben.
Tehat meg1x. iPhoneon elhuzod jobbra a csuszkat: feloldod a keszuleket.
Androidon: Elhuzod jobbra a csuszkat: feloldod a keszuleket.Ja, és a szemem tökeletes, de köszi.
Ja és nem tudom ki talalta ki hogy max 4 program lehet multi taskban iPod touchon, de ez egy jókora baromság. Ugyanugy annyi lehet megnyitva mint iPhoneon. ... Az meg hogy az Android elhasal 10-20 megnyitott program mellett, én nem lennék rá büszke senki helyeben. Meg hogy allandoan a Task Managert kell nezni hogy hasznalni lehessen a telefont.
iOS-en ez jol van megoldva, aki nem erti annak a mukodeset, az gondolom meg soha nem fogott ilyen eszkozt a kezeben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő